What to Expect When You Are Expecting – Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος.

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2012

Διάρκεια:  110 λεπτά.

Είδος: Ρομαντική Κομεντί

Σκηνοθεσία: Kirk Jones 

Πρωταγωνιστούν: Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Brooklyn Decker, Dennis Quaid, Matthew Morrison, Chase Crawford, Ben Falcone, Rodrigo Santoro, Chris Rock, Joe Mangianello, Rob Huebel, Thomas Lennon, Amir Talai, Rebel Wilson, Wendy McKlendon-Covey, Genesis Rodriguez, Jesse Burch, Kim Fields

Υπόθεση: Πέντε ζευγάρια που οι ζωές τους αλληλοσυνδέονται, βλέπουν την πραγματικότητά τους να γίνεται άνω κάτω εν όψει της επικείμενης άφιξης ενός μωρού... Λίγο πριν γίνουν γονείς, η διάσημη από την τηλεόραση γκουρού του fitness Τζουλς (Κάμερον Ντίαζ) και ο εξίσου διάσημος παρτενέρ της χορευτής Έβαν (Μάθιου Μόρισον) ανακαλύπτουν ότι η έντονη ζωή τους δεν έχει χώρο για τις απαιτήσεις μιας εγκυμοσύνης. Η μάλλον συντηρητική συγγραφέας και λάτρης των μωρών, Γουέντι (Ελίζαμπεθ Μπανκς), συνειδητοποιεί ότι οι αυστηρές συμβουλές που έδινε στις μέλλουσες μητέρες δεν ανταποκρίνονται στην σκληρή πραγματικότητα που διαμορφώνουν οι ορμόνες της που την οδηγούν σχεδόν στην παράνοια από τότε που έμεινε έγκυος, ενώ ο άντρας της Γκάρι (Μπεν Φάλκον), βρίσκεται ξαφνικά σε ανταγωνισμό με το διάσημο ραλίστα πατέρα του, ο οποίος περιμένει δίδυμα από την κατά πολύ νεώτερη δεύτερη γυναίκα του, Σκάιλερ (Μπρούκλιν Ντέκερ). Η εξειδικευμένη φωτογράφος παιδιών  Χόλι (Τζένιφερ Λόπεζ) είναι διατεθειμένη να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να υιοθετήσει ένα παιδί μια και όλες οι προσπάθειες έχουν αποτύχει αλλά ο σύζυγός της Αλεξ (Ροντρίγκο Σαντόρο) έχει τις αμφιβολίες του. Και οι Ρόζι (Άννα Κέντρικ) και Μάρκο (Τσέις Κρόφορντ) καλούνται να αντιμετωπίσουν μια εγκυμοσύνη προτού καλά-καλά αποφασίσουν  ότι έχουν σχέση.Οι καταστάσεις εξελίσσονται πότε ξεκαρδιστικά πότε δραματικά πάντοτε όμως με το γνωστό Χολιγουντιανό τρόπο που ξέρει να ικανοποιεί το πλατύ και ιδιαίτερα το γυναικείο κοινό. Πολύ καλές οι παρουσίες τόσο στους πρώτους ρόλους όσο και στους ρόλους guest star όπως ο Κρις Ροκ και οι λοιποί μπαμπάδες του κύκλου των Dudes, χιουμοριστικής παραλλαγής του αρχαίου χορού. 

Βασισμένο στο μπεστ σέλερ της Χάιντι Μέρκοφ, που από την πρώτη του κυκλοφορία το 1985, έγινε η βίβλος της εγκυμοσύνης αλλά και η αρχή για μια σειρά βιβλίων που μέχρι σήμερα έχουν πουλήσει περί τα 35 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Η σειρά περικλείει μέσα της αυτό ακριβώς που υπόσχεται ο τίτλος: μία λεπτομερή περιγραφή της μυστηριώδους και απρόσμενης διαδικασίας της εγκυμοσύνης, μαζί με εκατοντάδες συμβουλές για το πώς να την αντιμετωπίσεις. Η μεταφορά στον κινηματογράφο είχε ήδη καθυστερήσει. Το βιβλίο κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Διανομή: Audio Visual

Στις αίθουσες από 21.06.12