Piranha 3DD - Πιράνχας 3DD: Η Επιστροφή

Παραγωγή: ΗΠΑ- 2012

Διάρκεια:  82 λεπτά.

Είδος: Παρωδία Τρόμου

Σκηνοθεσία: John Gulager

Πρωταγωνιστούν: Danielle Panabaker, Matt Bush, David Koechner, Jean Luc Bilodeau, Christopher Lloyd, Ving Rhames, David Hasselhoff, Katrina Bowden, Paul Scheer, Gary Busey, Clu Gulager.

Υπόθεση: Έχοντας ξυπνήσει κι έχοντας σκορπίσει τον τρόμο κατά τη διάρκεια του spring break στη λίμνη Victoria, το σμήνος των πεινασμένων πιράνχα κινείται αντίθετα στο ρεύμα και κατευθύνεται προς το γεμάτο κόσμο “Big Wet” water park που μόλις έχει κάνει εγκαίνια.

Μετά τον τρόμο που εξαπλώθηκε στη Λίμνη Βικτώρια στο «Πιράνχας 3D», τα προϊστορικά, αιμοδιψή πιράνχας επιστρέφουν. Αυτή τη φορά, κανείς δεν είναι ασφαλής από τα σαρκοβόρα ψάρια, καθώς βυθίζουν τα αιχμηρά τους δόντια στην τρυφερή σάρκα των επισκεπτών του Big Wet Water Park. Μετά την εισπρακτική επιτυχία του αιματηρού kitsch κι ένοχα απολαυστικού “Piranha 3D”, τα σαρκοφάγα πιράνχα επιστρέφουν σε ένα sequel με διπλάσια δράση, διπλάσιο τρόμο και διπλάσιο νούμερο σουτιέν. O Κρίστοφερ Λόιντ (“Back To The Future”) επιστρέφει στο ρόλο του εκκεντρικού ειδικού των πιράνχας, μαζί με τον επιζώντα Πολ Σιρ και τον εν μέρει καταβροχθισμένο Βινγκ Ρέιμς, για περισσότερη … πιρανχαλλοφροσύνη. Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ εξαργυρώνει το ρόλο του στις αμμουδερές παραλίες του “Baywatch” διασκεδάζοντας αφάνταστα στο ρόλο του  σελέμπριτι ναυαγοσώστη στο θαλάσσιο πάρκο Big Wet, με τις ζωηρές και σέξι παρουσίες. Από τον εξειδικευμένο στο είδος σκηνοθέτη Τζον Γκάλαγκερ, δημιουργό της σειράς ταινιών τρόμου Feast.

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 21.06.12


PIRANHA 3DD - trailer (ελληνικοί υπότιτιτλοι) by Odeon