Τρεις μέρες ευτυχίας

Παραγωγή: Ελλάδα – 2011

Διάρκεια:  90 λεπτά

Είδος: Κοινωνικό

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αθανίτης

Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Κατερίνα Φωτιάδη, Νικολίτσα Ντρίζη, Κρις Ραντάνοφ, Δημήτρης Αγαρτζίδης, Ερρίκος Λίτσης, Κώστας Ξυκομηνός, Λουκία Πιστιόλα.

Υπόθεση: Σε μια πόλη που μοιάζει να αποσυντίθεται, τρεις νέες γυναίκες ψάχνουν απεγνωσμένα μια διέξοδo. Η Ιρίνα φεύγει για τον Καναδά προκειμένου να γλυτώσει από μια «οικογένεια» που την εκδίδει, η Άννα πιστεύει ότι ένας γάμος θα ξορκίσει τους δαίμονες που την κατατρέχουν ενώ η Βέρα έρχεται αντιμέτωπη με τις κρυμμένες αλήθειες της δικής της οικογένειας. Μέσα σε τρεις μέρες οι πορείες τους θα διασταυρωθούν αναπάντεχα. Μέχρι που μπορούν να φτάσουν κυνηγώντας την ευτυχία;

Βουτηγμένη σε μια απειλητικά μπλε ατμόσφαιρα, η ταινία παρακολουθεί με ένα ωμό και ταυτόχρονα ψυχρό τρόπο τις προσπάθειες των ηρωίδων της να βγουν από τα όρια που το περιβάλλον τους βάζει. Εναλλακτική «Γυναικεία» ταινία, με τις ζωές τριών άγνωστων μεταξύ τους γυναικών να διασταυρώνονται στην Αθήνα της κρίσης μια πόλη ατμοσφαιρική και μελαγχολική, χωρίς φτιασίδια και καλολογικά στοιχεία.

Η ταινία συνοδεύτηκε από πολύ καλές κριτικές κατά την προβολή της στις περσινές Νύχτες Πρεμιέρας.

Διανομή: Ανεξάρτητη

Στις αίθουσες από 05.04.12.