Bad Neighbours - Ανυπόφοροι Γείτονες

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2014                                                                       

Διάρκεια:  96 λεπτά

Είδος: Κωμωδία                                            

Σκηνοθεσία: Nicholas Stoller

Πρωταγωνιστούν: Seth Rogen, Rose Byrne, Brian Huskey, Ike Barinholtz, Carla Gallo, Zac Efron, Dave Franco, Halston Sage, Christopher Mintz-Plasse, Jerrod Carmichael, Craig Roberts,  Elise Vargas, Zoey Vargas.                                

Υπόθεση: Ο Σεθ Ρόγκεν σε ρόλο συντηρητικού 30χρονου οικογενειάρχη, μαζί με τη γυναίκα του, Ρόουζ Μπερν, μεγαλώνουν ήσυχα κι ωραία το μικρό τους μωρό, έχοντας ξεκινήσει να ζουν το περιβόητο έπακρο το Αμερικανικό Όνειρο, όταν μια ωραία πρωία αποκτούν γείτονες τα μέλη μιας ανεξέλεγκτης φοιτητικής αδελφότητας με αρχηγό τον σέξι αλλά ολίγον ψυχωτικό Ζακ Έφρον. Πολύ σύντομα ξεκινάει ένας ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στους θερμόαιμους φοιτητές και το φιλήσυχο ζευγάρι (που θέλει να νομίζει ότι παρά τα οικογενειακά βάρη εξακολουθεί να είναι cool) με πολλά χτυπήματα κυριολεκτικά κάτω από τη μέση, με σκηνές απείρου κάλλους γεμάτες χοντρό γέλιο και πολύ σεξ (λεκτικό και οπτικό), με πολλή νεανική σφιχτή σάρκα αλλά και μοναδικής έμπνευσης τρικλοποδιές!

Από τον σκηνοθέτη της πολύ πετυχημένης κωμωδίας Σηκωτός για τη Συναυλία (Get Him to the Greek) και τους παραγωγούς του This is the End. Πολύ γέλιο που θυμίζει τη χρυσή εποχή των Θηριοτροφείων αλλά και παιγνίδι με τα κλισέ της νεανικής σεξοκωμωδίας και ανάλυση της ψυχωτικής σχεδόν συμπεριφοράς του μέσου νεαρού Αμερικανού, λίγο πριν προσγειωθεί στη ζούγκλα της μικροαστικής καθημερινότητας. Αναμένεται να σαρώσει τα ταμεία.

Διανομή: UIP 

Στις αίθουσες από 08.05.14