Plus One

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 97 λεπτά

Είδος: Θρίλερ Φαντασίας

Σκηνοθεσία: Dennis Iliadis

Πρωταγωνιστούν: Rhys Wakefield, Logan Miller, Ashley Hinshaw, Natalie Hall, Rohan Kymal, Adam David Thompson  , Ronald Ogden  , Bernard Jones, Brad Mills, April Billingsley, Peter Luis Zimmerman    , Josh Warren, Chelsea Hayes.

Υπόθεση: Τρεις κολλητοί φίλοι από το κολλέγιο πηγαίνουν στο μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς όπου όλοι οι νέοι της περιοχής είναι καλεσμένοι. Ο καθένας αναζητά κάτι διαφορετικό. Τον έρωτα, το σεξ ή απλώς την ανθρώπινη επαφή. Ωστόσο ένα υπερφυσικό φαινόμενο με τη μορφή μετεωρίτη από το διάστημα «επεμβαίνει» στο πάρτι με αποτέλεσμα πέρα από κάθε λογική. Η πιο αλλόκοτη νύχτα της ούτως ή άλλως αλλόκοτης ζωής των νεαρών πρωταγωνιστών αρχίζει. Καθώς οι τρεις φίλοι προσπαθούν να πετύχουν το σκοπό για τον οποίο καθένας τους ήρθε σ αυτό το πάρτι, η βραδιά γρήγορα καταλήγει στο απόλυτο χάος. Κανείς τους δεν ξέρει αν θα παραμείνουν φίλοι, ή έστω ζωντανοί.

Η δεύτερη αμερικάνικη ταινία του Ντένη Ηλιάδη μετά το απόλυτα επιτυχημένο remake  της κλασσικής ταινίας τρόμου του Wes Craven «Το τελευταίο σπίτι αριστερά» είναι γεγονός. Ένας συνδυασμός νεανικής κολεγιακής σεξοκωμωδίας και εγκεφαλικού θρίλερ φαντασίας με παράξενα αποτελέσματα. Φοβερή ιδέα αλλά και φοβερές (όχι με την καλή έννοια) και οι ερμηνείες του καστ. Σκηνοθετικά εντυπωσιακό για το χαμηλό του budget το φιλμ παρακολουθείται με ενδιαφέρον και αφήνει μια περίεργη γεύση μετά το διφορούμενο φινάλε του.

Διανομή: Feelgood Entertainment

Στις αίθουσες από 16.01.14