Homefront – Απρόσκλητος Επισκέπτης

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 100 λεπτά

Είδος: Αστυνομική Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Gary Fleder

Πρωταγωνιστούν: Jason Statham, James Franco, Winona Ryder, Kate Bosworth, Chuck Zito, Frank Grillo, Rachelle Lefevre, Clancy Brown, Christa Campbell, Stuart Greer, Omar Benson Miller, Izabela Vidovic.

Υπόθεση: Ο Φιλ Μπρόουκερ (Τζέισον Στέιθαμ) είναι ένας οικογενειάρχης, πρώην πράκτορας

του σκληρού σώματος της δίωξης ναρκωτικών. Αποχωρώντας από την ενεργό δράση, παίρνει την κορούλα του και μετακομίζει σε μια φαινομενικά ήσυχη περιοχή της αμερικάνικης υπαίθρου, προκειμένου να καταφέρει να ζήσει μια γαλήνια ζωή και να αφήσει πίσω, μια για πάντα, το μπερδεμένο του παρελθόν. Η νέα ζωή του όμως δείχνει, μέρα με τη μέρα, να παίρνει όλο και πιο άγρια τροπή και η επίπλαστη γαλήνη της επαρχιακής πόλης υποχωρεί σιγά-σιγά και στη θέση της ξεπροβάλλει το αληθινό πρόσωπο ενός ανήμερου κτήνους. Βίαιοι νταήδες λυμαίνονται τη «μικρή μας πόλη» διακινώντας τεράστιες ποσότητες

ναρκωτικών με επικεφαλής ένα ψυχασθενή μεγαλέμπορο που καταφέρνει να σπρώξει τον Μπρόουκερ στην καρδιά του κυκλώνα που μάταια προσπαθούσε να αποφύγει. Μη έχοντας δυνατότητα εναλλακτικής διεξόδου, ο πρώην πράκτορας και νυν φιλήσυχος οικογενειάρχης, προκειμένου να σώσει την κατάσταση αποφασίζει πως έχει έρθει η στιγμή να λερώσει τα χέρια του. Κι όταν ο Τζέησον κλωτσάει  κάποιοι βιώνουν άμεσα τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής τους!

Ένα σενάριο του Σιλβέστερ Σταλόνε (που σημειωτέον έχει βραβευθεί με Όσκαρ σεναρίου για το Ρόκι) βρίσκει το δρόμο για τη μεγάλη οθόνη και τα στιβαρά μπράτσα του σημερινού βασιλιά της b-movie δράσης.

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 05.12.13