The Perks of Being A Wallflower - Τα Πλεονεκτήματα Του Να Είσαι Στο Περιθώριο

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2012

Διάρκεια: 103 λεπτά.

Είδος: Νεανική Κομεντί

Σκηνοθεσία: Stephen Chbosky

Πρωταγωνιστούν: Logan Lehrman, Emma Watson, Ezra Miller, Paul Rudd, Dylan McDermott, Tom Savini, Joan Cusack, Nina Dobrev, Kate Walsh, Julia Garner.

Υπόθεση: Ο ευφυής και σκεπτικιστής Τσάρλι προσπαθεί στα 15 του να προσαρμοστεί στο νέο του Λύκειο και καταλήγει μέλος μιας παρέας τελειόφοιτων, ανάμεσα στους οποίους είναι ο πνευματώδης και γεμάτος αυτοπεποίθηση Πάτρικ, καθώς και η όμορφη Σαμ. Οι νέοι του φίλοι τον ενθαρρύνουν να “βγει από το καβούκι του” και τον εισαγάγουν στην μουσική, στον κινηματογράφο, στο “The Rocky Horror Picture Show” και, τελικά, στον έρωτα.

Ο 42χρονος συγγραφέας Στίβεν Σαμπόσκι γράφει και σκηνοθετεί την κινηματογραφική διασκευή του δικού του μυθιστορήματος – το οποίο έχει πουλήσει περισσότερα από 1 εκατ. αντίτυπα στις ΗΠΑ – και συνεργάζεται με τους παραγωγούς του “Juno” μεταξύ των οποίων και ο πολύς Τζον Μάλκοβιτς. Η Έμα Γουάτσον δοκιμάζεται στον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο μετά την Ερμιόνη στο “Χάρι Πότερ”, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Λόγκαν Λέρμαν (“Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief”) και Πολ Ραντ (“I Love You, Man”). Εξαιρετικό soundtrack  στο πνεύμα των 90s και μποέμικη ατμόσφαιρα.

Η ταινία, στο πνεύμα των ανεξάρτητων Αμερικάνικων ταινιών, συνοδεύεται από καλές κριτικές και αναμένεται να ακουστεί στην επόμενη περίοδο βραβείων. 

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 13.12.12


Τα πλεονεκτήματα του να είσαι στο περιθώριο /... από Odeon