Secret of the Wings – Τίνκερμπελ Το μυστικό των Νεραϊδοφτερών

Παραγωγή: ΗΠΑ– 2012

Διάρκεια: 92 λεπτά

Είδος: Animation   

Σκηνοθεσία: Peggy Holmes, Bobs Gannaway

Με τις φωνές των: May Whitman, Lucy Liu, Timothy Dalton, Lucy Hale, Anjelica Huston, Megan Hilty, Matt Lander, Jesse McCartney, Raven Symone, Debby Ryan, Jane Horrocks.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Αφροδίτη Αντωνάκη, Αλεξάνδρα Λέρτα, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Ιωάννα Πηλιχού, Κατερίνα Τσάβαλου, Φαίη Ζαφειράκου, Λίνα Σακκά, Γιούλικα Σκαφιδά, Στέλιος Ψαρουδάκης, Στεφανία Φιλιάδη, Σύλβια Δελικούρα, Πέτρος Σπυρόπουλος, Γιάννης Στεφόπουλος, Νατάσα Ασίκη, Βασιλική Δήμου, Αφροδίτη Σημίτη.

Υπόθεση: Η Τίνκερμπελ ξέρει ότι το Δάσος του Χειμώνα είναι μια απαγορευμένη περιοχή, αφού αν βρεθεί εκεί, κινδυνεύει να καταστρέψει τα φτερά της. Όμως η περιέργεια της την οδηγεί στον μυστηριώδη αυτόν τόπο, όπου θα της συμβούν καταπληκτικά πράγματα. Τα φτερά της όχι μόνο δεν καταστρέφονται, αλλά αρχίζουν να λαμπυρίζουν. Κι όχι μόνο αυτό. Η Τίνκερμπελ θα συναντήσει την Κυάνεια της οποίας τα φτερά θα λαμπυρίσουν κι αυτά, μόλις οι δυο τους έρθουν κοντά. Πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν ότι είναι αδερφές και μια υπέροχη φιλία θα ανθίσει παρόλα τα εμπόδια. Θα καταφέρουν να παραμείνουν κοντά χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο το Καταφύγιο των Νεραϊδών; Η χαριτωμένη νεράιδα Τίνκερμπελ, με την περιπετειώδη φύση, την επιμελώς ατημέλητη χαρακτηριστική κόμη και την αδυναμία της στα χαμένα αντικείμενα, απέκτησε το δικό της Franchise και με το «Μυστικό των Νεραϊδοφτερών» μας ξεναγεί σε πρωτόγνωρα, μυστηριώδη και παγωμένα τοπία.

Η αλάνθαστη συνταγή της Disney για όλη την οικογένεια, φρεσκαρισμένη μέσα από την τρισδιάστατη ψηφιακή τεχνολογία, λειτουργεί ακόμη μια φορά σ αυτό το γοητευτικό παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Διανομή: Feelgood Entertainment

Στις αίθουσες από 01.11.12