American Pie: Reunion

Παραγωγή: ΗΠΑ- 2012

Διάρκεια: 113 λεπτά.

Είδος: Κωμωδία 

Σκηνοθεσία: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg. 

Πρωταγωνιστούν: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Tara Reid, Sean William Scott, Thomas Ian Nicholas, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas, Eugene Levy, Jennifer Coolidge, John Cho, Dania Ramirez.

Υπόθεση: Ήταν καλοκαίρι του 1999, όταν τέσσερα αγόρια από το Μίσιγκαν άρχισαν τη σεξουαλική τους αναζήτηση προκειμένου να χάσουν την παρθενιά τους. Στα χρόνια που πέρασαν, ο Τζιμ και η Μισέλ παντρεύτηκαν, ενώ ο Κέβιν και η Βίκυ χώρισαν. Ο Οζ και η Χέδερ συνέχισαν τη ζωή τους χωριστά, ενώ ο Φιντς ακόμα εποφθαλμιά τη μαμά του Στίφλερ, ο οποίος δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Στην ταινία όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες του American Pie επιστρέφουν εκ νέου ως ενήλικες (ηλικιακά τουλάχιστον) στο East Great Falls με την ευκαιρία μιας επετειακής συγκέντρωσης παλιών συμμαθητών για να αναπολήσουν την εφηβική τους ξεγνοιασιά.

Στο από καιρό αναμενόμενο αυτό Σαββατοκύριακο, θα ανακαλύψουν ποιος άλλαξε και ποιος έμεινε ο ίδιος, αλλά και πώς ο χρόνος και η απόσταση δεν έσπασαν, τελικά, τους δεσμούς φιλίας.

Τρίτο και ήδη εμπορικά επιτυχημένο sequel της πρωτότυπης μεγάλης επιτυχίας του 1999 από το δίδυμο των δημιουργών της σειράς Harold and Kumar.

Διανομή: UIP.

Στις αίθουσες από 14.06.12