Purgatory: Γυναικοκτονία και Κάθαρση

Η Red Light Independent Films παρουσιάζει το νέο ελληνικό μεταφυσικό θρίλερ-τρόμου "Purgatory", (τίτλος στα ελληνικά: "Κάθαρση") σε σενάριο του Χάρη Λιαντζίρη και σκηνοθεσία του Χρήστου Αρφάνη. 

Πρόκειται για μια συναρπαστική ταινία μικρού μήκους που αντλεί έμπνευση από τις γυναικοκτονίες, παρουσιάζοντας ένα σκοτεινό μυστήριο. Είναι η πρώτη ελληνική ταινία αμιγώς τρόμου με μεταφυσικά στοιχεία που ασχολείται με αυτό το επίκαιρο θέμα που απασχολεί και διχάζει την κοινή γνώμη. Η ταινία εξερευνά την έννοια της εκδίκησης, της εξιλέωσης και της αιώνιας τιμωρίας. 

Η Υπόθεση 

Ο Μάνος Ανδρέου (Χάρης Λιαντζίρης) σκοτώνει την γυναίκα του, Άννα (Μαρία Αγραπίδου) και μετά αυτοκτονεί. Ωστόσο, η τιμωρία του δεν έχει τελειώσει. Στην μεταθανάτια ζωή, βρίσκεται σε μια κατάσταση ανάμεσα στον παράδεισο και την κόλαση, στο "Καθαρτήριο." Εκεί, ο ιατροδικαστής (Κωνσταντίνος Αδρακτάς), του ανακοινώνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του εγκλήματός του και να αποδεχτεί ότι έχει καταδικαστεί να περάσει την ζωή μετά τον θάνατο του στην Κόλαση. 

Σκηνοθεσία: Χρήστος Αρφάνης

Σενάριο: Χάρης Λιαντζίρης, βασισμένο σε ένα διήγημα του ίδιου

Παραγωγή: Red Light Independent Films

Παίζουν: Κωνσταντίνος Αδρακτάς, Μαρία Αγραπίδου, Χάρης Λιαντζίρης

 

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί σύντομα σε Παγκόσμια και Τοπικά Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Μένουμε συντονισμένοι για νεότερες ανακοινώσεις...

 

Δείτε παρακάτω το trailer