Titanic 3D – Τιτανικός 3D

Παραγωγή: ΗΠΑ 1997 

Διάρκεια: 194 λεπτά

Είδος: Ρομαντική Περιπέτεια

* * * * ½

Σκηνοθεσία: James Cameron

Πρωταγωνιστούν: Kate Winslet, Leonardo Di Caprio, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bill Paxton, Bernard Hill, David Warner, Victor Garber και η Gloria Stuart.

ΣΥΝΟΨΗ: 84 χρόνια μετά το ιστορικό ναυάγιο, η εκατοντάχρονη Ρόουζ διηγείται τη συγκλονιστική ιστορία που ξεκίνησε στις 10 Απριλίου 1912, όταν επιβιβάστηκε στον Τιτανικό μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες της πρώτης θέσης, την μητέρα της και τον αρραβωνιαστικό της. Καθώς εκείνη επιβιβάζεται, ο Τζακ, ένας νεαρός τυχοδιώκτης, κερδίζει στα χαρτιά ένα εισιτήριο τρίτης θέσης. Οι ζωές τους διασταυρώνονται πάνω στο πλοίο κι ένας παθιασμένος έρωτας γεννιέται. 

Με αφορμή την 25η επέτειό της, η remastered έκδοση της πολυβραβευμένης ταινίας του James Cameron επιστρέφει σε 3D Dolby Atmos. Με 14 οσκαρικές υποψηφιότητες, ο «Τιτανικός» κέρδισε το ρεκόρ των 11 Βραβείων, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Μουσικής και Ειδικών Εφέ. Με την κυκλοφορία του το 1997, έγινε η #1 στο παγκόσμιο box office και παραμένει ακόμη (για λίγο λόγω avatar the way of water) η τρίτη ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις παγκοσμίως.

Δεν υπάρχει όριο στις φορές που μπορείς να δεις και να απολαύσεις την πιο γνήσια ρομαντική ταινία στην ιστορία του Χόλιγουντ. Ένα προσωπικό στοίχημα που έγινε έπος και κέρδισε ολόκληρη την ανθρωπότητα! Ένα επίτευγμα για την εποχή του που παραμένει λαμπερό κάτω από το νέο remastering και έρχεται στο φυσικό του χώρο, την κινηματογραφική αίθουσα να μαγέψει και τις νεότερες γενιές που το έχουν γνωρίσει από την τηλεόραση και το video. 

Εμείς ξέρουμε που θα πάνε οι ερωτευμένοι σινεφίλ να γιορτάσουν του Αγίου Βαλεντίνου. 

Διανομή: Feelgood Entertainment 

Στις αίθουσες από 09.02.23