Ο David Garrett μάγεψε με το βιολί του το αθηναϊκό κοινό!

Ο David Garrett, ο εκρηκτικός καλλιτέχνης, ο βιρτουόζος βιολιστής, ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να μείνει… 

Όχι μόνο γιατί από τη σκηνή του κατάμεστου Ηρωδείου, όπου έδωσε μια μοναδική συναυλία, μάγεψε στην κυριολεξία τους θεατές του, αλλά και γιατί απέδειξε ότι μαζί με την ηλεκτρική του μπάντα, έχουν δικαίως κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στη διεθνή μουσική σκηνή. 

Καλεσμένος στο Classic Rock, ο περιζήτητος καλλιτέχνης στην κλασική αλλά και την ποπ/ροκ σκηνή σε διεθνές επίπεδο, ο David Garrett, αυτός ο γοητευτικός βιολιστής, έφερε τα πάνω κάτω στο Ηρώδειο.  

Απόλυτος άρχοντας στη σκηνή μας καθήλωσε από την πρώτη στιγμή με την επιλογή του ρεπερτορίου του, την ερμηνεία του, την αισθητική και την έντονη σκηνική του παρουσία. Όλα μαζί έφτιαχναν την εικόνα ενός καλλιτέχνη με δυναμική που διέσχιζε το Ηρώδειο από τη μια άκρη στην άλλη, ανεβοκατέβαινε τις κερκίδες και τα σκαλοπάτια με το βιολί του αγκαλιά και γέμιζε ευφορία τις καρδιές των θεατών. 

Το χειροκρότημα τον αποζημίωσε και η ευχή «και του χρόνου» στο Ηρώδειο δεν μένει παρά να γίνει πραγματικότητα. Γιατί η εμφάνιση του David Garrett εκτός από απόλαυση ήταν και εμπειρία για το κοινό που είχε την τύχη να βρεθεί εκεί. 

Η σύμπραξη με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, υπό την διεύθυνση του Νίκου Χαλιάσα, απογείωσε την μοναδική αυτή μουσική συνάντηση.