Έλενα Μαρή

Το Grand Magazine καλωσορίζει στο καλοκαιρινό του εξώφυλλο μια εκρηκτική Κρητικοπούλα με λάμψη, δύναμη και μεγάλες προσδοκίες στο χώρο της ομορφιάς. Η πρώτη της αποκλειστική φωτογράφηση για το περιοδικό μας με τον έμπειρο φακό του Νίκου Ζαχαρόπουλου είναι γεγονός. Κυρίες και Κύριοι απολαύστε την καλοκαιρινή αύρα της Έλενας Μαρή.

Πως ξεκίνησε αυτή η ωραία περιπέτεια στο χώρο της ομορφιάς και του modelling;

Μπορώ να πω πως άρχισε από μικρή ηλικία, όταν ήμουν μόλις 16 ετών. Κάποια μικρά διαφημιστικά και φωτογραφήσεις από όταν έμενα στο Ρέθυμνο. Μεγαλώνοντας, φυσικά η μια δουλειά έφερε την άλλη και έτσι κατέληξε να γίνει και επάγγελμα, συνδυάζοντας το βέβαια και με τις σπουδές μου!  Δεν μπορώ να πω ότι το κυνήγησα ήταν λες και μου χτυπούσε την πόρτα ο χώρος της ομορφιάς.

Πως ήταν μέχρι τώρα η εμπειρία;

Ζω για την λάμψη και την ομορφιά όποτε ήταν κάτι που μου άρεσε. Βέβαια τίποτα δεν είναι ρόδινο σαφώς και έχει τις δυσκολίες του και φυσικά είναι ένας απαιτητικός χώρος. Ώρες φωτογραφήσεων και ορθοστασίας όπως και αλλά πολλά. Όποτε για να το κάνεις πρέπει να δουλέψεις, δεν φτάνει μόνο να είσαι όμορφη.

Σε έχουν αποκαλέσει Καρντάσιαν του Ρεθύμνου. Πως το σχολιάζεις;

Είναι κάτι που είχε σχολιαστεί στο παρελθόν, ίσως τότε την θύμιζα και λίγο στο στυλ. Δεν ήταν κάτι που με ενθουσίαζε αλλά ούτε και με πείραξε ποτέ ! Θα το έλεγα αδιάφορο! Άλλωστε σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να την συγκρίνουν η να την παρομοιάζουν με άλλες.

Πως ήταν η εμπειρία της φωτογράφησης για το Grand Magazine. Ήταν η πρώτη σου αποκλειστική φωτογράφηση;

Ήταν η πρώτη αποκλειστική φωτογράφηση. Ομολογώ ότι ήταν πραγματικά της τελευταίας στιγμής! Παρόλα αυτά βγήκε ένα τρομερό και γρήγορο αποτέλεσμα, φυσικά όλο αυτό με την βοήθεια της ομάδας του Grand magazine και τους ευχαριστώ πολύ!

Είσαι πολύ ενεργή στο Instagram με δεκάδες χιλιάδες followers. Θεωρείς τον εαυτό σου influencer;

Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση τον εαυτό μου influencer. Ο λόγος είναι πως δεν μπορώ να είμαι τόσο ενεργή στα social media δείχνοντας την ζωή μου ! Πολλές από τις προσωπικές μου στιγμές δεν θέλω να τις μοιράζομαι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω προωθήσει και διαφημίσει προϊόντα που μου έχουν αποφέρει κάποιο κέρδος! Όμως είναι σε πιο λάιτ βαθμό, για αυτό και οι τόσοι ακόλουθοι ίσως. Στο παρελθόν ήμουν πιο ενεργή, πλέον λιγότερο. Βέβαια σίγουρα επηρεάζω κάποιο από το κοινό μου καθώς ακόμα διαφημίζω και προωθώ κάποια πράγματα. Δεν είναι όμως αρκετό ώστε να με αποκαλέσω “influencer”.

Τώρα που ολοκλήρωσες και τις σπουδές σου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων πως βλέπεις το επαγγελματικό σου μέλλον;

Ήταν ένα πτυχίο που με πολύ κόπο τα κατάφερα. Γενικά μου αρέσει να διευρύνω τους πνευματικούς μου ορίζοντες και για αυτό διαβάζω, μου αρέσει να είμαι ενεργή σε πολλούς τομείς !  Σίγουρα θα με βοηθήσει στο να κάνω κάτι δικό μου που έχω στο μυαλό μου. Έχω πολλά σχέδια για το μέλλον αλλά μέχρι να υλοποιηθούν δεν αποκαλύπτω ποτέ τίποτα!

Πέρα από λάμψη και ομορφιά, ποιο άλλο προσόν θεωρείς απαραίτητο για να έχεις επιτυχία στο χώρο της ομορφιάς;

Η λάμψη και η ομορφιά μπορούν να σε φτάσουν ως ένα σημείο. Σίγουρα οι σπουδές το μυαλό η ευγένεια και κυρίως η πειθαρχία είναι αυτά που μπορούν να σε προχωρήσουν στην επιτυχία! Εξάλλου οποίος επαναπαύεται δεν έχει εξέλιξη, έτσι μου έχει δείξει ως τώρα η ζωή.

Πως είναι η καθημερινότητά σου;

Είμαι στα καλύτερα μου μπορώ να πω. Βέβαια τώρα είναι και καλοκαίρι όποτε απολαμβάνω ταυτόχρονα τις διακοπές με πιο χαλαρή διάθεση για δουλειά. Από Σεπτέμβρη πίσω στην καθημερινότητα της δουλειάς.

Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ παρενόχληση; Αν ναι, πως αντέδρασες;

Φυσικά, όπως όλες οι γυναίκες πιστεύω ! Δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που με παρενοχλούν, έχω την δυναμικότητα και τους βάζω αμέσως στην θέση τους αν χρειαστεί για αυτό δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό θέμα ως τώρα. Δεν επιτρέπω πολλά-πολλά, άλλωστε είμαι και από Κρήτη, καταλαβαίνετε!

Κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια; Πως θα είναι η Έλενα Μαρή σε δέκα χρόνια;

Κάνω πολλά σχέδια και όνειρα για το μέλλον, εξάλλου όλοι αυτό πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι ! Την Έλενα σε 10 χρόνια σίγουρα την βλέπω με οικογένεια και παιδιά καθώς και, όπως θέλω να πιστεύω, επιτυχημένη στην δουλειά μου! 

Και τώρα, διακοπές;

Σαφώς, τώρα είναι η περίοδος που φορτώνουμε μπαταρίες! Νομίζω όλοι χρειαζόμαστε αυτό το καλοκαίρι τις διακοπές μας.

 

Production: "MEDIA WAREHOUSE"

Συνέντευξη: Τάσος Ντερτιλής

Φωτογράφος: Νίκος Ζαχαρόπουλος

Styling: Κωνσταντίνος Πανταζώνας

Make up artist: Δανάη Κόκκορη

 

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία "Visetti" για την χορηγία

https://visetti.com/

 

Eυχαριστούμε θερμά την εταιρία "Pantazonas Fashion Stores" για την χορηγία

https://pantazonas.gr/el/

 

Eυχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία τον "Κωνσταντίνο Μακρυπίδη"

https://iatroaesthetics.gr/