This Means War – Αυτό θα πει Πόλεμος

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2012

Διάρκεια: 98 λεπτά

Είδος: Αστυνομική Κομεντί

Σκηνοθεσία: McG

Πρωταγωνιστούν: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy, Til Schweiger, Chelsea Handler, Angela Bassett, Rosemary Harris, George Touliatos, John Paul Ruttan, Abigail Spencer.

Υπόθεση: Ο FDR (Κρις Πάιν) είναι όμορφος, γλυκός, γεμάτος αυτοπεποίθηση, και έχει το χάρισμα να ρίχνει τις ωραίες γυναίκες. Ο Τακ πάλι (Τομ Χάρντι) διαθέτει άγρια ομορφιά και είναι σκληρός, αλλά δεν έχει ιδέα από ρομαντική συμπεριφορά. Η Λορίν Σκοτ (Ριζ Γουίδερσπουν) είναι μια γυναίκα καριέρας, που η επιτυχία της περιορίζεται στα επαγγελματικά ζητήματα – στα αισθηματικά τα κάνει πάντα θάλασσα. Κάπου εδώ θ’ ανακατευτεί η καλύτερή της φίλη (Τσέλσι Χάντλερ) που θα της κλείσει ραντεβού με τον Τακ μέσω… ίντερνετ. Η πρώτη συνάντηση της Λορίν με τον Τακ πηγαίνει καταπληκτικά και η συνέχεια υπόσχεται πολλά, το ίδιο βράδυ όμως γνωρίζει τον FDR, που γοητεύεται από το γεγονός ότι η Λορίν δεν του δίνει και πολλή σημασία και την πείθει να βγουν ένα ραντεβού, αγνοώντας ότι πρόκειται για το ίδιο κορίτσι που σαγήνευσε τον κολλητό του φίλο. Η Λορίν, από την άλλη, πετάει στα σύννεφα: από κει που νόμιζε ότι θα μείνει στο ράφι, την πολιορκούν δύο τέλειοι άνδρες. Το μόνο που μένει είναι να επιλέξει μεταξύ τους. Τι συμβαίνει όμως όταν οι υπερ-πράκτορες ανακαλύπτουν ότι κυνηγούν το ίδιο κορίτσι και κανένας από τους δύο δεν είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί; «Ας νικήσει ο καλύτερος», είναι η τελική φράση, και ο αγώνας – ή μάλλον ο πόλεμος – αρχίζει.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ρις Ουίδερσπουν γίνεται το μήλο της έριδος ανάμεσα σε δύο από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους νέους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, τον Τομ Χάρντι (“Inception”) και τον Κρις Πάιν (“Star Trek”). Την συναρπαστική αυτή κωμωδία δράσης σκηνοθετεί ο McG (“Charlie’s Angels”).

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 23.02.12.


Αυτό Θα Πει Πόλεμος (This Means War) - trailer από Odeon