Ο ΟΡΚΟΣ : Preview στο Ertflix στις 3 Φεβρουαρίου

Με αστυνομική πλοκή που θα ενθουσιάσει το κοινό και τους Γιάννη Στάνκογλου και Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η νέα σειρά 36 επεισοδίων, κάνει ντεμπούτο στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, το ERTFLIX, την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου από τις 12:00 μέχρι τις 24:00. 

Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη πρεμιέρα νέας σειράς της ΕΡΤ στο ERTFLIX για το 2022, αφού μετά την «Αγάπη Παράνομη» και το «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», που τις προηγούμενες εβδομάδες ενθουσίασαν το κοινό της πλατφόρμας ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο σε αριθμούς, έρχεται «Ο όρκος» για να ανανεώνει το ραντεβού με τους  λάτρεις της μυθοπλασίας. 

Το πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Η επιστροφή» 

Ο Άγγελος Ράπτης, ίσως ο καλύτερος γενικός χειρούργος της Ελλάδας και μέλος μιας ευτυχισμένης οικογένειας είναι ο τραγικός ήρωας της ιστορίας μας. Ένα τροχαίο του τα παίρνει όλα μέσα σε μια νύχτα, καθώς τον φέρνει αντιμέτωπο με τα νεκρά σώματα της γυναίκας (Ηρώς) και της κόρης του (Μελίνας). Ο Άγγελος τα παρατάει όλα και φεύγει από την Αθήνα. Η επιστροφή του, έναν χρόνο μετά, μια πρόωρη γέννα στον δρόμο και μια απρόσμενη γνωριμία τον κάνουν να αναρωτηθεί αν, τελικά, ο θάνατος της γυναίκας και της κόρης τους ήταν τυχαίος. 

Ένα συγκλονιστικό υπαρξιακό δράμα αξιών, σε σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου και σενάριο Τίνας Καμπίτση. 

Το Grand Magazine φωτογράφισε τον σκηνοθέτη της σειράς Σπύρο Μιχαλόπουλο και του πήρε μια εξαιρετική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης την οποία μπορείτε να απολαύσετε στο παρακάτω link 

https://www.grandmagazine.gr/el/article/6354/spuros-mixalopoulos 

Οι Συντελεστές 

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Σενάριο: Τίνα Καμπίτση.

Επιμέλεια σεναρίου: Γιάννης Κώστας.

Συγγραφική ομάδα: Σελήνη Παπαγεωργίου, Νιόβη Παπαγεωργίου

Διεύθυνση φωτογραφίας: Δημήτρης Θεοδωρίδης

Σκηνογράφος: Εύα Πατεράκη

Ενδυματολόγος: Δομνίκη Βασιαγέωργη

Ηχολήπτης: Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Μοντέρ: Κώστας Αδρακτάς

Σύνθεση πρωτότυπης μουσικής: Χριστίνα Κανάκη

Βοηθός σκηνοθέτις: Ειρήνη Λουκάτου

Casting director: Ανζελίκα Καψαμπέλη

Οργάνωση παραγωγής: Βασίλης Διαμαντίδης

Διεύθυνση παραγωγής: Γιώργος Μπαμπανάρας

Παραγωγός: Σπύρος Μαυρογένης

Εκτέλεση παραγωγής: Arcadia Media 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Γιώργος Γάλλος, Λουκία Μιχαλοπούλου, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Σήφης Πολυζωίδης, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Νίκος Πουρσανίδης, Μανώλης Εμμανουήλ, Αρετή Τίλη, Ντίνα Αβαγιανού, Γιώργος Μπανταδάκης, Αντριάνα Ανδρέοβιτς, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Βίκη Χαλαύτρη, Βένια Σταματιάδη, Νεφέλη Παπαδερού, Αλεξία Σαπρανίδου, Λάμπρος Κωνσταντέας, Άλκηστις Ζιρώ, Γεωργία Σωτηριανάκου, Βασιλική Διαλυνά, Ελένη Στεργίου, η μικρή Μαρία Σιαράβα κ.α.