Deliver Us From Evil - Ξόρκισε Το Κακό

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2014 

Διάρκεια: 118 λεπτά

Είδος: Θρίλερ Τρόμου                                   

Σκηνοθεσία: Scott Derrickson

Πρωταγωνιστούν: Eric Bana, Édgar Ramírez, Olivia Munn, Chris Coy, Dorian Missick, Sean Harris, Joel McHale, Mike Houston, Lulu Wilson, Olivia Horton, Scott Johnsen, Daniel Sauli, Antoinette LaVecchia, Aidan Gemme, Jenna Gavigan. 

Υπόθεση: Ο αστυνομικός επιθεωρητής Ralph Sarchie (Eric Bana), έχοντας προσωπικούς δαίμονες που τον ταλαιπωρούν, διενεργεί έρευνες για μια σειρά από άγρια και ανεξήγητα εγκλήματα. Στην πορεία ενώνει τις δυνάμεις του με έναν ανορθόδοξο ιερέα που ειδικεύεται στους εξορκισμούς (Edgar Ramirez) και μαζί προσπαθούν να καταπολεμήσουν το Κακό που τρομοκρατεί την πόλη της Νέας Υόρκης. Βασισμένο σε αληθινά περιστατικά που αντιμετώπισε ο αστυνομικός Ralph Sarchie, ο οποίος υπηρέτησε στη Νέα Υόρκη, το «Ξόρκισε το Κακό» βυθίζει το θεατή στον κόσμο των δαιμόνων και όπως και στην Emily Rose του ίδιου δημιουργού το πιο ανατριχιαστικό στοιχείο είναι η αλήθεια των πηγών και των δύο ιστοριών. Δυστυχώς ούτε η αστυνομική έρευνα ούτε η ψυχολογία μπορούν να εξηγήσουν μερικά τρομακτικά πράγματα. Μήπως να τα αφήσουμε στην ησυχία τους και έξω από δω;

Ιδιαίτερη ταινία με έμφαση στη χορταστική δράση αφού την παραγωγή της ταινίας ανέλαβε ο πολύς Jerry Bruckheimer (Πειρατές της Καραιβικής, Τα Κακά Παιδιά, Top Gun).  

Διανομή: Feelgood Entertainment 

Στις αίθουσες από 11.09.14