3 Days To Kill – 3 Μέρες Διορία

Παραγωγή: Γαλλία/ΗΠΑ/Ρωσία/Ελλάδα – 2014

Διάρκεια:  117 λεπτά

Είδος: Αστυνομική Περιπέτεια                       

Σκηνοθεσία: McG                                          

Πρωταγωνιστούν: Kevin Costner, Amber Heard, Hailee Steinfeld, Connie Nielsen, Tómas Lemarquis, Richard Sammel, Marc Andréoni, Bruno Ricci, Jonas Bloquet, Eriq Ebouaney.           

Υπόθεση: Ο μυστικός πράκτορας της CIA Ethan Renner (Kevin Costner) βρίσκεται σε επικίνδυνη αποστολή στο Βελιγράδι όταν μετά από τον τραυματισμό του ανακαλύπτει ότι πάσχει από σοβαρή μορφή καρκίνου με λιγότερο από έναν χρόνο ζωής. Η υπηρεσία τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται «τα καλύτερα» και εκείνος αποσύρεται στο διαμέρισμά του στο Παρίσι και αποφασίζει να αποκαταστήσει τη σχέση του με την - εδώ και χρόνια - αποξενωμένη κόρη του (Hailee Steinfeld). Και ενώ βρίσκεται στη μέση της δυσκολότερης αποστολής της ζωής του της συμφιλίωσης με μια εκρηκτική έφηβη πια κόρη, παρουσιάζεται μια μυστηριώδης πράκτορας που του αναθέτει μια εξαιρετικά επικίνδυνη αποστολή στο Παρίσι, με αντάλλαγμα μια νέα πειραματική θεραπεία που ίσως τον θεραπεύσει.

Ο πολυπράγμων Λικ Μπεσόν δίνει χολιγουντιανό αέρα σε μια, κατά βάση, γαλλικής συνταγής αστυνομική περιπέτεια που έγραψε ο ίδιος. Με έναν  Αμερικανό σούπερσταρ που, αν και δεν βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, παραμένει θανάσιμα γοητευτικός στα 59 του και με έναν επιδειξιομανή σκηνοθέτη της σκληροπυρηνικής χολιγουντιανής μεθόδου «βαβούρα», παραδίδει μια γαλλοαμερικανιά πολυτελείας με χορταστικό θέαμα, απίστευτα κυνηγητά αυτοκινήτων, κυνικό χιούμορ αλλά και πολλές γλυκερές οικογενειακές συγκινήσεις.

Ένοχη απόλαυση! 

Διανομή: Feelgood Entertainment 

Στις αίθουσες από 10.07.14