Cloudy with a chance of meatballs 2 – Βρέχει Κεφτέδες 2 (και σε 3D)

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 95 λεπτά

Είδος: Animation  

Σκηνοθεσία: Cody Cameron, Kris Pearn

Με τις φωνές των: Bill Hader, Anna Faris, James Caan, Will Forte, Andy Samberg, Benjamin Bratt,  Neil Patrick Harris κ.α.

Η ταινία θα προβάλλεται και στα ελληνικά.

Υπόθεση: Η ιδιοφυΐα του νεαρού εφευρέτη Flint Lockwood επιτέλους αναγνωρίζεται όταν το είδωλό του, Chester V, τον προσλαμβάνει στην εταιρεία The Live Corp Company που έχει στρατολογήσει τους καλύτερους και λαμπρότερους εφευρέτες του κόσμου. Το όνειρο του Flint ήταν ανέκαθεν να αναγνωριστεί ως μέγας εφευρέτης, αλλά όλα αλλάζουν όταν ανακαλύπτει ότι η κακόφημη μηχανή του -η οποία μετατρέπει το νερό σε φαγητό- εξακολουθεί να λειτουργεί παράγοντας μεταλλαγμένα υβρίδια τροφίμων, τα τροφοζώα. Ο Flint και οι φίλοι του αναλαμβάνουν μία ακόμα διασκεδαστική αποστολή, παλεύοντας με πεινασμένους τάκοντιλ, γαριμπατζήδες, ιπποπατάτους, τυροαράχνες και άλλα εξωτικά τυροζώα!

Μετά την  ευχάριστη έκπληξη του Βρέχει Κεφτέδες το 2009 φυσικό ήταν τα Studios  της  Sony να ετοιμάσουν τη συνέχεια των περιπετειών του εφευρετικού Φλιντ και των φίλων του. Διδακτικό και διασκεδαστικό καρτούν για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά.

Διανομή: Feelgood Entertainment

Στις αίθουσες από 24.10.13