Gloria

Παραγωγή: Χιλή/Ισπανία - 2013

Διάρκεια: 110 λεπτά

Είδος: Κοινωνικό

Σκηνοθεσία: Sebastian Lelio

Πρωταγωνιστούν: Paulina Garcia, Sergio Hernandez, Diego Fontecilla, Fabiola Zamora, Alejandro Goic, Coca Guazzini, Hugo Moraga, Pablo Krogh.

Υπόθεση: Η Γκλόρια είναι 58 χρονών, χωρισμένη και τα παιδιά της έχουν ήδη φύγει από το σπίτι. Αποφασίζει ωστόσο να μην περάσει μόνη την υπόλοιπη ζωή της. Για να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο της καταπιάνεται με διάφορες δραστηριότητες μεταξύ των οποίων η αναζήτηση ερωτικού συντρόφου σε πάρτι ενηλίκων που αναζητούν συντροφιά. Όταν συναντά τον Ροδόλφο, έναν χωρισμένο 65άρη, νομίζει πως βρήκε τον πραγματικό έρωτα. Η σχέση τους είναι πολύ δύσκολη καθώς ο Ροδόλφος έχει μία αρρωστημένη εξάρτηση από τα παιδιά του και την πρώην γυναίκα του. Η Γκλόρια θα ήθελε να τα δώσει όλα σ’ αυτή τη σχέση, μόνο με το φόβο ότι μπορεί να είναι η τελευταία της, όμως η πραγματικότητα την φέρνει μπροστά σε αναπάντεχα εμπόδια που δεν ξέρει αν έχει το σθένος να τα ξεπεράσει. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει τόσο εκείνα, όσο και το γεγονός ότι μεγαλώνει…

Ρεσιτάλ ερμηνείας από την Παουλίνα Γκαρσία που βραβεύτηκε με το βρβαείο γυναικείας ερμηνείας στο τελευταίο Φεστιβάλ Βερολίνου. Μια παραγωγή του Πάμπλο Λαρέν δημιουργού της περσινής επιτυχίας «Νο».

Διανομή: Strada Films

Στις αίθουσες από 03.10.13