The Conjuring - Το Κάλεσμα

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2013

Διάρκεια: 112 λεπτά

Είδος: Θρίλερ Τρόμου

Σκηνοθεσία: James Wan

Πρωταγωνιστούν: Patrick Wilson, Vera Farmiga, Lili Taylor, Ron Livingston, Joey King, Haley MacFarland, Shanley Caswell, Mackenzie Foyl, Zach Pappas.

Υπόθεση: Η ταινία, “The Conjuring” είναι εμπνευσμένη από το προσωπικό αρχείο των διάσημων κυνηγών φαντασμάτων και λοιπών δαιμόνων Εντ και Λορέιν Γουόρεν.

Βασισμένη σε πραγματική ιστορία, η ταινία περιγράφει πώς οι διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων, Εντ και Λορέιν Γουόρεν, βοήθησαν μια οικογένεια που στοιχειωνόταν από μια σκοτεινή παρουσία, σε μια απομονωμένη φάρμα. Οι Γουόρεν,  αναγκασμένοι να πολεμήσουν μια πανίσχυρη δαιμονική παρουσία, βρίσκονται αντιμέτωποι με την πιο τρομακτική υπόθεση της καριέρας τους.

Πριν από το θρυλικό Amityville υπήρξε το πραγματικό Harrisville. Η ταινία του σατανικά ταλαντούχου James Wan είναι τρομακτική με τον παλιό καλό παραδοσιακό τρόπο. Αλλά πολύ τρομακτική. Εξίσου τρομακτική είναι  και η ανταπόκριση του παγκόσμιου κοινού στο Box office μέχρι τώρα. Ακόμη μια μεγάλη και αναπάντεχη επιτυχία για τον 36χρονο Αυστραλό Μαλαισιανής καταγωγής δημιουργό του Saw και του Insidious που εξελίσσεται σε μοντέρνο μαιτρ του απόλυτου τρόμου. Όποιος αντέχει ας προσέλθει…

Διανομή: Village Films 

Στις αίθουσες από 26.09.13