La Miglore offerta (The Best Offer) – Το Τέλειο Χτύπημα

Παραγωγή: Ιταλία - 2013

Διάρκεια: 131 λεπτά

Είδος: Ρομαντικό Θρίλερ

Σκηνοθεσία: Giuseppe Tornatore

Πρωταγωνιστούν: Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Sylvia Hoeks, Donald Sutherland, Philip Jackson, Dermot Crowley, Liya Kebede, Kiruna Stamell.

Υπόθεση: Ο Virgil Oldman (Geoffrey Rush) είναι ένας εξαιρετικός εκτιμητής, δημοπράτης και συλλέκτης έργων τέχνης. Εκκεντρικός, σνομπ και ανορθόδοξος δεν αφήνει περιθώριο σε κανέναν και ειδικά στο αντίθετο φύλο να τον πλησιάσει. Όταν η Claire (Sylvia Hoeks), μια κληρονόμος που πάσχει από αγοραφοβία, ζητάει τη βοήθεια του, ο Virgil θα αισθανθεί μια ακαταμάχητη έλξη για εκείνη. Το μυστήριο που καλύπτει την πελάτισσα του θα τον παρασύρει σε μια συγκλονιστική περιπέτεια  που θα του αλλάξει τη ζωή.

Έξη βραβεία David Di Donatello (τα αντίστοιχα ιταλικά Oscar) για αυτό το αγγλόφωνο ιταλικής παραγωγής υποβλητικό και ανατρεπτικό παιχνίδι που σηματοδοτεί την επιστροφή σε μεγάλη σκηνοθετική φόρμα του έμπειρου και ευαίσθητου maestro Giuseppe με κύρια εργαλεία την ερμηνευτική μαεστρία του Geoffrey Rush και την ατμοσφαιρική μουσική του maestro Morricone. Τρεις μαέστροι και μια άψογη ορχήστρα. Must!

Διανομή: Feelgood Entertainment

Στις αίθουσες από 05.09.13