Star Trek Into Darkness (και σε 3D)

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 133 λεπτά

Είδος: Περιπέτεια Επιστημονικής Φαντασίας     

Σκηνοθεσία: J.J. Abrams

Πρωταγωνιστούν: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg, John Cho, Benedict Cumberbatch, Anton Yelchin, Bruce Greenwood, Peter Weller, Alice Eve.

Υπόθεση: Μετά από μια αποστολή του Enterprise στον πλανήτη Nibiru στη διάρκεια της οποίας το δίδυμο Κερκ και Σποκ  κάνουν ως συνήθως του κεφαλιού τους, παρακούγοντας τις εντολές των ανωτέρων, ο Κάπταιν τιμωρείται με υποβιβασμό και τη θέση του κυβερνήτη αναλαμβάνει ο Ναύαρχος Πάικ. Μετά τον βομβαρδισμό κάποιων μυστικών εγκαταστάσεων  στο Λονδίνο και το θάνατο του Πάικ ο στόλος αναλαμβάνει δράση κατά του δράστη, του αποστάτη πράκτορα Χάρισον, που καταφεύγει με το διαστημόπλοιό του στην περιοχή των Κλίνγκον στον Κρόνο. Αναλαμβάνοντας ξανά το Enterprise  ο Κάπταιν Κερκ λαμβάνει την εντολή να τον καταδιώξει και να τον εξουδετερώσει. Τα πράγματα όμως ούτε είναι όπως φαίνονται ούτε και εξελίσσονται όπως αναμένεται. Αποκαλύψεις και ανατροπές καραδοκούν στο απώτερο διάστημα για το πολυαγαπημένο αστρόπλοιο…

Το μαγικό χέρι του J J Abrams, δημιουργού του Lost, αναλαμβάνει ξανά να οδηγήσει το αγαπημένο Enterprise  στην ένδοξη αναβίωση της σειράς με θεαματικά από κάθε άποψη αποτελέσματα. Η ταινία έχει ήδη αναδειχθεί παγκοσμίως ως η εμπορικότερη από τις 12 κινηματογραφικές εξορμήσεις του διαπλανητικού δίδυμου με τα εισιτήρια να μετριούνται ακόμα. Η μουσική του μόνιμου συνεργάτη του Abrams Michael Giacchino έχει ενσωματώσει όλα τα κλασσικά μουσικά θέματα της σειράς. Για τους φαν και όχι μόνο!

Διανομή: UIP

Στις αίθουσες από 11.07.13


Star Trek Into Darkness - Trailer #2 [HD] (2013... από myfilm-gr