The Croods – Οι Κρουντς (και σε 3D)

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 98 λεπτά

Είδος: Animation   

Σκηνοθεσία: Kirk De Micco, Chris Sanders

Με τις φωνές των: Nicolas Cage, Catherine Keener, Clark Duke, Cloris Leahman, Emma Stone, Ryan Reynolds.

Και στα ελληνικά με τις φωνές των Κώστα Κόκλα, Αντέλας Μέρμηγκα, Νίκου Κουρή, Εβίτας Φιτσαντωνάκη, Πέτρου Σπυρόπουλου, Ντορίνας Θεοχαρίδου, Βασίλη Μήλιου.

Υπόθεση: Τα μέλη της φανταστικής οικογένειας των Κρουντς, όταν χάνουν τη σπηλιά που τους προστάτευε από μια τρομακτική, φυσική απειλή - η οποία δεν σταματά να τους καταδιώκει - ξεκινούν μια δύσκολη περιήγηση σε έναν κόσμο γεμάτο από ξεχωριστά πλάσματα. Πριν καλά καλά το καταλάβουν όμως, η ζωή τους θα έχει αλλάξει τόσο πολύ που ακόμη και οι ίδιοι δεν θ’ αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους.

Ο Κρουγκ (φωνή - Νίκολας Κέιτζ) είναι ένας υπερπροστατευτικός αγχώδης μπαμπάς, η αφοσιωμένη σύζυγος του Κρούγκ, Ούγκα (φωνή - Κάθριν Κίνερ), καθώς επίσης και ο άβουλος αλλά αξιαγάπητος γιος τους Θουνκ (φωνή - Κλαρκ Ντιούκ), υπακούουν τυφλά στις εντολές του με τον ισχυρό χαρακτήρα της ευέξαπτης και θεότρελης γιαγιάς Για (φωνή - Κλόρις Λίτσμαν) και τη νεογέννητη, άγρια εγγονή-απειλή, να συμπληρώνουν την οικογένεια της συμφοράς με τον πιο αξιαγάπητο τρόπο. Ωστόσο ο πιο σημαντικός παράγοντας της εξίσωσης – οικογένειας - αυτής είναι η Επ(φωνή -Έμα Στόουν), η αιώνια επαναστάτρια έφηβη. Οι υπέροχοι Κρουντς, μέσα από το ταξίδι τους προς τον μοναδικό τους προορισμό (όποιος κι αν είναι αυτός) και την αλληλεπίδραση με έναν υπέροχο τύπο, τον Γκάι (φωνή - Ράιαν Ρέινολντς), που τους σπρώχνει προς την αλλαγή, βάζοντάς τους φωτιά, στην κυριολεξία, θα καταφέρουν να εξερευνήσουν όλα τα υπέροχα αγαθά της φύσης και να αλλάξουν μια για πάντα τις συνήθειές τους. Γιατί αν αυτό δεν συμβεί, τότε το ανθρώπινο είδος ίσως να μην τα καταφέρει ποτέ να εξελιχθεί…

Στην παράδοση των Φλίντστοουνς ένα τρισδιάστατο ξεκαρδιστικό Καρτούν για όλη την Οικογένεια από τα στούντιο της Dreamworks που ήδη γνωρίζει επιτυχία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 18.04.13