Olympus Has Fallen – Ο ‘Ολυμπος Έπεσε

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 120 λεπτά

Είδος: Περιπέτεια  

Σκηνοθεσία: Antoine Fuqua

Πρωταγωνιστούν: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Angela Bassett, Dylan McDermott, Melissa Leo, Rick Yune, Ashley Judd, Robert Forster, Tory Kittles, Cole Hauser, Phil Austin II, Finley Jacobsen, Radha Mitchell.

Υπόθεση: Ο Μάικ Μπάνινγκ (Τζέραρντ Μπάτλερ), ένας μυστικός πράκτορας της προεδρικής φρουράς, καταφέρνει να σώσει τον Αμερικανό Πρόεδρο (Άαρον Έκχαρτ), όταν η λιμουζίνα που τον μεταφέρει πέφτει από μια γέφυρα και σκοτώνεται η Πρώτη Κυρία (Άσλεϊ Τζάντ). Καθώς όμως τα γεγονότα ξετυλίγονται, η ζωή του Προέδρου βρίσκεται για ακόμη μια φορά στα χέρια του. Όταν ο Λευκός Οίκος, δέχεται τρομοκρατική επίθεση από μια ομάδα Νοτιοκορεατών και ο Πρόεδρος πέφτει θύμα απαγωγής, οι Aμερικανικές ειδικές δυνάμεις προσπαθούν με κάθε τρόπο να επέμβουν. Εν τω μεταξύ, ο Μάικ, ο οποίος είναι εγκλωβισμένος στο κτίριο προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τον Πρόεδρο και να αποτρέψει μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές.

Πατριωτικό υπερθέαμα με έμπειρο καστ και πανάκριβα ειδικά εφέ από το σκηνοθέτη του Training Day. Οι αμερικάνικοι Θεσμοί για άλλη μια φορά βρίσκονται σε κίνδυνο αλλά τα φιλότιμα παληκάρια των Μυστικών Υπηρεσιών αγρυπνούν. 

Διανομή: Odeon.

Στις αίθουσες από 21.03.13


Olympus Has Fallen / Ο Όλυμπος Έπεσε από Odeon