End of Watch - Περιπολία

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2012

Διάρκεια:  109 λεπτά

Είδος: Αστυνομικό      

Σκηνοθεσία: David Ayer

Πρωταγωνιστούν: Jake Gyllenhaal, Michael Pena, Natalie Martinez, Anna Kendrick, David Harbour, Frank Grillo, America Ferrera, Cle Sloan, Jaime FitzSimons, Cody Horn.

Υπόθεση: Τηρώντας με προσήλωση τον όρκο τους να βρίσκονται στην υπηρεσία του πολίτη ο αστυνομικός Μπράιαν Τέιλορ (Τζέικ Γκίλενχαλ) και ο αστυνομικός Μάικ Ζαβάλα (Μάικλ Πένια) που περιπολούν τους κακόφημους δρόμους του Νότιου Κεντρικού Λος Άντζελες δένονται με μια δυνατή φιλία προκειμένου να διασφαλίσουν ότι θα επιστρέφουν σπίτι τους κάθε βράδυ στη λήξη της βάρδιας. Η σχέση που έχουν αναπτύξει τους επιτρέπει να λειτουργούν ως μονάδα απέναντι στον κίνδυνο, γνωρίζοντας πολύ καλά, ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να θυσιαστούν στο βωμό του καθήκοντος. Η μόνη εγγύηση γι’ αυτούς είναι ότι δεν υπάρχει εγγύηση. Ανάμεσα στο μπλε φως και τη σειρήνα του περιπολικού και στιγμιότυπα γεμάτα ένταση και αδρεναλίνη, κυριαρχούν τα έντιμα και συχνά κωμικά σχόλια μεταξύ των δύο συναδέλφων που περνούν τον περισσότερο χρόνο τους σε ένα περιπολικό περιμένοντας την επόμενη κλήση..

Ντοκιμαντερίστικο ύφος, υψηλή αδρεναλίνη, ευγενή αισθήματα και macho ηρωισμοί στην τρίτη ταινία του Ντέηβιντ Άγιερ, σεναριογράφου του Training Day και εξειδικευμένου στο είδος της ταινίας με ήρωες απλούς και τίμιους αστυνόμους. Την ταινία συνοδεύουν εξαιτρετικές κριτικές και μια σειρά ανεξάρτητων βραβείων και υποψηφιοτήτων. Άπαιχτο το καστ.

Διανομή: Audio Visual

Στις αίθουσες από 14.03.13


Περιπολία (End of Watch)  - ελληνικοί υπότιτλοι... από myfilm-gr