Και εγένετο στήλη

Τις μέρες που πρωτοβγήκε στον αέρα (ή μάλλον στον ιστό, για να ακριβολογώ) το fashion blog μου, www.PaulaTrendsets.com , Νοέμβριο του 2010, ένας φίλος μου τηλεφώνησε λέγοντάς μου γελώντας: «Μόδα για άντρες δεν έχει; Εγώ δηλαδή τι να φορέσω; Ε, μέχρι να αρχίσεις να γράφεις και για ανδρική μόδα, θα πηγαίνω στη δουλειά με το εσώρουχο! Κανόνισε πόσο καιρό θα με αφήσεις να γίνομαι ρεζίλι…» 

Δυο χρόνια πέρασαν από τότε, με το ενδιαφέρον φίλων και γνωστών για το δικό τους, ανδρικό ντύσιμο, ολοένα να αυξάνεται, και τα λιγοστά blog posts μου για ανδρική μόδα να σημειώνουν, παραδόξως, τεράστια αναγνωσιμότητα. Παράλληλα, κι εγώ με τον καιρό άρχισα να παρατηρώ και να μαθαίνω περισσότερα για αυτή την κατηγορία μόδας την οποία δε μπορώ να φορέσω, αλλά μόνο να εκτιμήσω, σαν στυλίστας αλλά και σαν γυναίκα, ως αισθητικό αποτέλεσμα. 

Κάπως έτσι, αποφάσισα ότι ήρθε η στιγμή να τελειώσει το μαρτύριο του φίλου μας στο γραφείο. Και πού θα έβρισκα καλύτερο βήμα για να αγορεύσω περί ανδρικής μόδας, αν όχι στο Grand…
Λοιπόν, άντρες… Έτοιμοι για μόδα;

Πόλα Τσώνη