Sony Home Cinema Sound Bar

  • Νέο στυλ, τελευταίας τεχνολογίας, εμπνευσμένο από το Sense of Quartz που εναρμονίζεται με τη νέα σας τηλεόραση BRAVIA
  • Απολαύστε τη συλλογή ταινιών σας Blu-ray Disc™, με ποιότητα που ξεπερνά το HD και αναβάθμιση σε 4K
  • Αφήστε να σας συνεπάρει ένας καθαρός και λεπτομερής ήχος χάρη στα ηχεία με τεχνολογία Magnetic Fluid
  • Κάντε ασύρματα streaming σε μουσική, με ένα άγγιγμα, από το smartphone ή το tablet σας
  • Η νέα λειτουργία Football φέρνει στο χώρο σας τον παλμό του γηπέδου

Η οικιακή ψυχαγωγία αλλάζει μορφή, με ήχο και εικόνα καλύτερα από ποτέ, στη νέα οικογένεια Blu-Ray Home Cinema και Sound Bar, από τη Sony.

Είτε ψάχνετε για ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου με πολλά χαρακτηριστικά, είτε ένα compact και κομψό Sound Bar, τα φετινά μοντέλα προσθέτουν, επί τόπου, χάρη στο καθιστικό σας. Οι κομψές γραμμές του Sense of Quartz αποτελούν το σήμα κατατεθέν της φετινής σειράς τηλεοράσεων BRAVIA. Η νέα μοναδική τους εμφάνιση ολοκληρώνεται από τον εξαιρετικής ποιότητας ήχο και την εύκολη συνδεσιμότητά τους με online υπηρεσίες και άλλες συσκευές που υπάρχουν στο σπίτι.

Η ανάλυση 4Κ προσφέρει επίπεδα απόλαυσης, που ξεπερνούν το HD

Μόλις δείτε την ποιότητα εικόνας σε αυτήν την τηλεόραση, μετά δεν θα υπάρχει επιστροφή. Τα φετινά συστήματα οικιακού κινηματογράφου της σειράς N αναβαθμίζουν τη συλλογή των ταινιών σας σε ανάλυση 4K με εξαιρετικές λεπτομέρειες, για να τις απολαύσετε σε οποιαδήποτε τηλεόραση 4K.

Με τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από το Full HD, θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα από την εξαιρετική ποιότητα εικόνας που μοιάζει με πραγματική, σαν να φέρατε το σινεμά στο σπίτι σας. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό τρόπο να εξασφαλίσετε τη συλλογή των Blu-ray Disc™ σας στο μέλλον, όλα είναι έτοιμα για την αναβάθμιση στην πρώτη σας τηλεόραση 4K.

Πιο ευκρινής, πιο ικανοποιητικός ήχος, με εξαιρετική καθαρότητα

Απολαύστε τον δυνατό, κρυστάλλινο ήχο, που γεμίζει το δωμάτιο, από το Blu-ray Home Cinema. Οι λεπτές και κομψές μονάδες ηχείων διαθέτουν την επαναστατική τεχνολογία Magnetic Fluid της Sony. Χάρη στη χρήση του προηγμένου υλικού ferrofluid, που αναπτύχθηκε από τη NASA για το διαστημικό της πρόγραμμα, αυτά τα καινοτόμα ηχεία προσφέρουν ήχο με μεγαλύτερη ακρίβεια και πιο αποκαλυπτικό – ακόμα και στα υψηλά επίπεδα έντασης. Θα ακούσετε τη διαφορά στους γεμάτους λεπτομέρειες διαλόγους, στην κρυστάλλινη μουσική και στα πλούσια, εστιασμένα μπάσα. Τα πίσω ηχεία surround, με το νέο σχεδιασμό τους, σας απαλλάσσουν από τον μπελά των καλωδίων, λαμβάνοντας ασύρματα τον ήχο από το βασικό σύστημα.

Χάρη στη λειτουργία Football αναβιώνετε τον ενθουσιασμό του γηπέδου με ήχο που κατακλύζει το δωμάτιο

Η νέα λειτουργία Football δημιουργήθηκε ειδικά για φιλάθλους, και φέρνει τον παλμό του γηπέδου στο σπίτι σας. Χρησιμοποιώντας ακουστικά δεδομένα από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στη Βραζιλία, το σύστημα οικιακού κινηματογράφου σας σάς ταξιδεύει στη δράση – σαν να βρισκόσασταν στις κερκίδες. Με το άγγιγμα ενός και μόνο κουμπιού μπορείτε να διακόψετε τη φωνή του σχολιαστή, όποτε θέλετε, για να επικεντρωθείτε στη δράση του αγώνα, χωρίς περισπασμούς. Με τη λειτουργία Football είστε πάντα κερδισμένοι, όποιο σπορ και αν αγαπάτε, είτε πρόκειται για ράγκμπι, τένις ή αγώνες με μηχανές, επειδή μεγιστοποιεί την απόλαυσή σας.

Ακουμπήστε και ακούστε με το smartphone ή το tablet σας

Μην αφήσετε όλη αυτήν τη μουσική να παραμείνει «παγιδευμένη» μέσα στο smartphone σας ή στο tablet σας, μοιραστείτε τα αγαπημένα σας κομμάτια με όλους. Απλώς, ακουμπήστε το Android smartphone ή το tablet σας με, με τεχνολογία NFC και Bluetooth®, στιγμιαία, πάνω στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου ή το Sound Bar. Η σύνδεση Bluetooth® γίνεται αυτόματα με την τεχνολογία NFC, χωρίς να χρειάζεται να έχετε συσκευές σύζευξης ή περίπλοκες ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, κάντε streaming ασύρματα σε κρυστάλλινη μουσική από την κινητή σας συσκευή, για να έχετε την τέλεια μουσική επένδυση στο πάρτι σας.

Η ακρόαση μέσω Bluetooth® βελτιώνεται από το Digital Music Enhancer της Sony, χάρη στις μοναδικές τεχνολογίες ήχου, οι οποίες αποκαθιστούν τις υψηλές συχνότητες που χάνονται στα αρχεία μουσικής, που έχουν υποστεί υψηλή συμπίεση. Η μουσική σας συλλογή ακούγεται πλέον, καλύτερα από ποτέ.

Για ακόμα περισσότερες εμπειρίες ψυχαγωγίας, συνδεθείτε με το Wi-Fi

Το ενσωματωμένο Wi-Fi σάς συνδέει με άλλες συσκευές στο σπίτι, αλλά και σε ένα συναρπαστικό κόσμο online περιεχομένου και υπηρεσιών. Μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο HD και μουσικής από ένα υπολογιστή σε δίκτυο, για να απολαμβάνετε την υψηλή ποιότητα ήχου μέσα από τα ηχεία της τηλεόρασής σας, ή στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου σας.

Το Wi-Fi σάς δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε μία μεγάλη γκάμα online περιεχομένου από τη Sony και άλλα μεγάλα ονόματα στο χώρο. Μια απλή εγγραφή στο Sony Entertainment Network σάς δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε εκατοντάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές on-demand από την υπηρεσία Video Unlimited, ή να περιηγηθείτε μεταξύ εκατομμυρίων τραγουδιών και ραδιοφωνικών καναλιών, χωρίς διαφημίσεις, από την υπηρεσία Music Unlimited. Περιηγηθείτε στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες στη μεγάλη οθόνη, από την άνεση του καναπέ σας. Μπορείτε ακόμα να τα λέτε με τους φίλους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Twitter, όσο βλέπετε τηλεόραση.

Κρατήστε τον έλεγχο με το TV SideView

Ελέγξτε το Σύστημα Οικιακού Κινηματογράφου σας από το Xperia Tablet ή το Xperia smartphone σας, με την εφαρμογή TV SideView. Με αυτήν τη δωρεάν εφαρμογή (για Android ή iOS) μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε σε καταχωρήσεις προγραμμάτων, να αναζητήσετε υπηρεσίες online και, τελικά, να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερο περιεχόμενο, σχετικό με Blu-ray Disc™ ή με τις τηλεοπτικές εκπομπές, που παρακολουθείτε. Πρόκειται για μία εξαιρετική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, που θα σας ικανοποιήσει, και βρίσκεται, τόσο κοντά, στην άκρη των δακτύλων σας.

Η νέα γενιά συστημάτων οικιακού κινηματογράφου από τη Sony θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τον Απρίλιο 2013. Το Surround Sound Bar HT-CT660 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από τον Μάιο 2013.

Sony Home Cinema