Transformers 3: Dark of the Moon (3D)

Παραγωγή: ΗΠΑ 2011

Είδος: Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας

Σκηνοθεσία: Michael Bay

Πρωταγωνιστούν: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-whiteley, Ken Jeong, Josh Duhamel, Frances McDormand, Patrick Dempsey, John Malkovich, John Turturro, Tyrese Gibson,Alan Tudyk, Julie White, Kevin Dunn & οι φωνές των Peter Cullen, Hugo Weaving, Leonard Nimoy

Υπόθεση: Οι Autobots (Bumblebee, Ratchet, Ironhide και Sideswipe) με επικεφαλής τον Optimus Prime αναλαμβάνουν ξανά δράση εναντίον των κακών Decepticons, που είναι αποφασισμένοι να πάρουν εκδίκηση για την ήττα τους στην προηγούμενη ταινία της σειράς (Transformers Revenge of the Fallen-2009). Στη νέα ταινία, Autobots και Decepticons βρίσκονται στη μέση του ανταγωνισμού των υπερδυνάμεων Η.Π.Α. και Ρωσίας για την επικράτηση στο διάστημα και για μια ακόμη φορά ο γήϊνος Sam Witwicky έρχεται να βοηθήσει τους ρομποτικούς του φίλους. Η ταινία έχει εμπλουτισθεί και με νέους χαρακτήρες όπως ο Shockwave, παλιός χαρακτήρας των Transformers που έχει την απόλυτη εξουσία του Cybertron την ώρα που οι αντίπαλες ομάδες ρομπότ συγκρούονται στη Γη.

Τρίτο sequel της παγκόσμιας επιτυχίας από τον δυναμικό δημιουργό μερικών από τις πιο πετυχημένες εμπορικά ταινίες του σύγχρονου Χόλυγουντ. Ένα δυνατό blockbuster του καλοκαιριού. Με τα ειδικά εφφέ της άφθαστης στον τομέα της, Industrial Light and Magic, να θεωρούνται το σίγουρο χαρτί για τις υποψηφιότητες στις κατηγορίες των τεχνικών βραβείων Oscar.

Διάρκεια: 155 λεπτά