Hotel Transylvania

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2012

Διάρκεια: 91 λεπτά.

Είδος: Animation

Σκηνοθεσία: Genndy Tartakovsky

Με τις φωνές των: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez και στα Ελληνικά με το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στο ρόλο του Κόμη.

Υπόθεση: Καλώς ήλθατε στο “Ξενοδοχείο για Τέρατα”, το πολυτελές θέρετρο του Δράκουλα, όπου τα τέρατα και οι οικογένειές τους μπορούν να ξεδώσουν ελεύθερα, μακριά από την ανεπιθύμητη ανθρώπινη παρουσία.  Ο Δράκουλας έχει καλέσει για ένα Σαββατοκύριακο μερικά από τα πιο διάσημα τέρατα του κόσμου, το Τέρας του Φράνκενσταϊν και τη Νύφη του, τη Μούμια, τον Αόρατο Άνθρωπο, το Λυκάνθρωπο και το σόι του αλλά και πολλούς άλλους απίθανους και τρομακτικούς για να γιορτάσουν μαζί τα 118α γενέθλια της κόρης του Μέιβις. Για τον Δράκουλα, η φιλοξενία όλων αυτών των θρυλικών τεράτων κάθε άλλο παρά πρόβλημα είναι. Όμως, το ιδανικό αυτό σκηνικό κινδυνεύει να καταρρεύσει εξαιτίας της παρουσίας ενός νεαρού τουρίστα, κοινού θνητού που ανακαλύπτει εντελώς τυχαία το θέρετρο και ερωτεύεται τρελά την Μέιβις.

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν ένας χαζομπαμπάς που φοβόταν να αφήσει την κόρη του να βγει μόνη στον κόσμο. Μόνο που τον έλεγαν Κόμη Δράκουλα, η κόρη του ήταν ένα Βαμπίρ που έμοιαζε επικίνδυνα στη Μπέλα (ποια Μπέλα;) και ο έξω κόσμος ήταν οι κακοί άνθρωποι με τους πάσσαλους στο χέρι έτοιμοι να τους…χώσουν βαθιά στην καρδιά του βρυκόλακα.

Πρώτη ουσιαστικά μεγάλου μήκους ταινία από τον Ρωσικής καταγωγής ταλαντούχο παραγωγό και σκηνοθέτη κινουμένων σχεδίων με πολύ Μπαρτονικό στυλ, σατιρική διάθεση και εξαιρετικά σχέδια. Στην Ελληνική βερσιόν η ταινία διαθέτει ένα Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να δίνει ρεσιτάλ ως Κόμης Δράκουλας με το λιι και με το νιι. Για μεγάλα και μικρά (όχι πολύ μικρά όμως) παιδιά.

Διανομή: Feelgood Entertainment

Στις αίθουσες από 06.12.12


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ (HOTEL TRANSYLVANIA) -... από FeelgoodEntertainment