Madagascar 3;Europe’s Most Wanted – Μαδαγασκάρη 3:Οι Φυγάδες της Ευρώπης (& 3D)

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2012    

Διάρκεια:  93 λεπτά

Είδος: Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία: Eric Darnell, Tom McGrath, Conrad Vernon

Με τις φωνές των: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Sacha Baron Cohen, Cedric the Entertainer, Andy Richter, Tom McGrath, Frances McDormand, Jessica Chastain, Paz Vega, Vinnie Jones, Conrad Vernon, Eric Darnell, Martin Short, Chris Miller, Bryan Cranston.

Στην ελληνική μεταγλώττιση συμμετέχουν οι: Σπύρος Ζουπάνος, Κατερίνα Γκίργκις, Γεράσιμος Γεννατάς, Θάνος Καλλίρης, Νίκος Νίκας, Πέτρος Δαμουλής, Θανάσης Κουρλαμπάς, Φώτης Πετρίδης, Γρηγόρης Γαλάτης, Σταύρος Μαυρίδης, Ορέστης Ανδρεαδάκης, Ηρώ Μπέζου, Λίλα Μουτσοπούλου, Τηλέμαχος Κρεβάϊκας, Χριστόδουλος Στυλιανού, Βασίλης Μήλιος, Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Υπόθεση: Η γνωστή και μη εξαιρετέα αξιολάτρευτη παλιοπαρέα του Ζωολογικού Κήπου αγωνίζεται και σε αυτήν την ταινία, προκειμένου να καταφέρει να φτάσει… (πού αλλού;) στη Νέα Υόρκη!!! Ο Άλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια ο ιπποπόταμος ακόμα προσπαθούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και φυσικά, από την τρίτη αυτή απόπειρά τους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι λεμούριοι, ο Βασιλιάς Τζούλιαν, ο Μορίς και οι ανεκδιήγητοι, αλλά τρισχαριτωμένοι, τζέιμςμποντικού ύφους Πιγκουίνοι!!!

Έτσι, όλοι μαζί ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη, έχοντας βρει και την τέλεια κάλυψη: ένα τσίρκο σε περιοδεία το οποίο, μάλιστα, οι φίλοι μας φέρνουν στα μέτρα τους, δηλαδή σε στιλ Μαδαγασκάρης! Στο κατόπι τους βρίσκεται η δαιμόνια αστυνομικός Σαντέλ Ντι Μπουά που τους καταδιώκει, ελπίζοντας να εμπλουτίσει τη συλλογή της και με ένα κεφάλι λιονταριού!

Ένα από τα πιο πετυχημένα κινούμενα σχέδια της DreamWorks επιστρέφει, αυτή τη φορά και σε 3D, για μια ακόμα ξεκαρδιστική περιπέτεια, από τους ίδιους δημιουργούς της σειράς και με τη συνεργασία του Νόα Μπάουμπαχ (Ο Απίθανος Κύριος Φοξ) στο σενάριο. Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία τόσο της πρώτης ταινίας του 2005 (Madagascar) όσο και της δεύτερης του 2008 (Madagascar: Escape 2 Africa) ήταν αναμενόμενη η τρίτη συνέχεια, καθώς οι αγαπημένοι μας ήρωες προσπαθούν ακόμα να επιστρέψουν... σπίτι τους,  στη Νέα Υόρκη. Πλήθος δημοφιλών χολιγουντιανών σταρ ντύνει φωνητικά τους παρδαλούς χαρακτήρες της ταινίας. Απόλαυση για μικρούς και μεγάλους!

Διανομή: UIP

Στις αίθουσες από 30.08.12