Cars 2 - Αυτοκίνητα 2

Πέμπτη, 16 Ιουνίου ο Κεραυνός Μακουίν πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην τελετή έναρξης του Ράλλυ Ακρόπολις!


Ο Κεραυνός Μακουίν συνάντησε όλους τους μεγάλους οδηγούς του WRC στην τελετή έναρξης του Ράλλυ Ακρόπολις που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 16 Ιουνίου! Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της νέας ταινίας της Disney●Pixar, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 2 (στις 23 Ιουνίου στους κινηματογράφους), ο αγαπημένος ήρωας κατέφθασε στην χώρα μας. Η πρώτη του εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στην τελετή έναρξης του Ράλλυ Ακρόπολις στις 16 Ιουνίου το απόγευμα κάτω από την Ακρόπολη. Πάρκαρε δίπλα σε όλους τους μεγάλους οδηγούς του WRC και έβγαλε φωτογραφίες με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του που κατέκλυσαν τον χώρο για να δουν όλους τους οδηγούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου και φυσικά μαζί τους και τον γρήγορο σαν… Κεραυνό Μακουίν!

Την Παρασκευή, 17 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα ο Κεραυνός Μακουίν θα εμφανιστεί στο The Mall Athens, όπου οι μικροί του φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην επίσημη τελετή των… αποκαλυπτηρίων του. Από τις 18 και μέχρι τις 29 Ιουνίου, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και μια σειρά από δραστηριότητες και παιχνίδια, όλα σε σχέση με τη νέα ταινία της Disney●Pixar, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 2.

Από τις 30 Ιουνίου μέχρι και τις 6 Ιουλίου ο Κεραυνός Μακουίν θα ολοκληρώσει την «περιοδεία» του στην Αθήνα με την παραμονή του στο Carrefour Planet στον Γέρακα, όπου θα περιμένουν πολλές εκπλήξεις όσους αποφασίσουν να τον επισκεφθούν εκεί.