2o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΩΜΩΔΙΑΣ & ΚΩΜΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ (STAND UP COMEDY)

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ stand up comedy 

Το 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ stand up comedy (κωμικού μονολόγου) & Κωμωδίας γίνεται σε συνεργασία του «Πολύτροπου Τέχνης» και την «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» του Δήμου Αθηναίων.

 

Συμμετοχές για ΑΚΡΟΑΣΗ !!!!

Δίνουμε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ να δοκιμάσετε το ταλέντο σας ...μέσα από την κωμωδία!!!!

Με σύνθημα: «Αν έχεις όνειρο να ανέβεις στη σκηνή αν θέλεις να είσαι εσύ ο νικητής του 2ου Φεστιβαλ stand up comedy, αν σου αρέσει η επικοινωνία με τους ανθρώπους και η κωμωδία, γράψε ένα κείμενο και έλα να μας το παρουσιάσεις με τον δικό σου τρόπο».

Ζητάμε από όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν το ταλέντο τους να συμπληρώσουν αιτήσεις για ακρόαση. Οι ακροάσεις open mic θα γίνουν σε ημερομηνία που θα οριστεί και θα ενημερωθείτε τουλάχιστον ένα μήνα πριν.

O ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα «Κωστής Παλαμάς» (Κτίριο «Δ10»), Πειραιώς 100, Γκάζι. στις 9 Νοεμβρίου 2012

Οι καλύτεροι θα πάρουν μέρος στην τελική φάση του διαγωνισμού και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή του 2ου Φεστιβάλ μπροστά στα μεγαλύτερα ονόματα της κωμωδίας.

Υπάρχουν 3 βραβεία για τους τελικούς νικητές.

Από τους διαγωνιζόμενους που θα μας παρουσιάσουν τη δουλειά τους μπροστά σε κοινό και σε κριτική επιτροπή όσοι επιλεγούν θα έχουν αμέσως διαφημιστική προβολή και θα πάρουν μέρος στις παραστάσεις που θα γίνουν στην Αθήνα αλλά και στην Ελληνική περιφέρεια.

Η προβολή και η μετάδοση σε όλη την Ελλάδα μέσω διαδικτύου θα γίνεται σε συνεργασία με το COMEDY LAB (www.comedylab.gr)

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ STAND UP COMEDY

ΟΝΟΜΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΗΛΙΚΙΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
E-mail 

Αποστολή της αίτησης στο [email protected]

 

«ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» Δήμου Αθηναίων

Πειραιως 100, Γκάζι

T: +30 210 3475518 

E: info@athens-technopolis.com

¨ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ ΤΕΧΝΗΣ¨

Λένορμαν 172 – 104 44 

Τ: +30 210 5157977 

E: politropotexnis@yahoo.gr