Boneyard – Ανεξιχνίαστοι Φόνοι

Παραγωγή: ΗΠΑ 2024 

Διάρκεια: 96 λεπτά 

Είδος: Θρίλερ 

* 

Σκηνοθεσία: Asif Akbar 

Πρωταγωνιστούν: Mel Gibson, 50 Cent, Brian Van Holt, Nora Zehetner, Weston Cage Coppola, Deena Bacon, Courtney Akbar, Randall J. Bacon, Camille Collard, James Di Giacomo. 

ΣΥΝΟΨΗ: Όταν τα υπολείμματα οστών έντεκα γυναικών και κοριτσιών ανακαλύπτονται στην έρημο του Νέου Μεξικού, ξεκινά μια εκτεταμένη έρευνα για να βρεθεί ο κατά συρροή δολοφόνος, με επικεφαλής τον ντετέκτιβ Ορτέγκα και τον Αρχηγό της τοπικής Αστυνομίας Κάρτερ. Στο πλευρό τους βρίσκουμε τον ιδιόρρυθμο πράκτορα του FBI Πέτροβικ που έχει σταλεί από τα Κεντρικά για να βοηθήσει στην έρευνα. Οι διαφορετικές μέθοδοι που ακολουθούν θα τους φέρουν πολλές φορές σε σύγκρουση. 

Η εντυπωσιακή εισαγωγή με την ανακάλυψη των θαμμένων σκελετών προδιαθέτει τον θεατή για ένα Φιντσερικό θρίλερ με ατμόσφαιρα και ψυχολογικό βάθος. Αλλοίμονο! Αυτό που ακολουθεί είναι ένα κακογραμμένο σενάριο, γεμάτο ανολοκλήρωτους μονοδιάστατους χαρακτήρες, που δεν βοηθιέται καθόλου από το μετριότατο μοντάζ και το εντελώς β’ διαλογής casting. Είναι προφανές ότι κάτι πήγε στραβά από την αρχή και είναι κρίμα να βλέπεις το ταλέντο του Μελ Γκίμπσον να σπαταλιέται σε τέτοιες μετριότητες. Συγκεχυμένο και αποσπασματικό, το προβλέψιμο και βαρετό αυτό φιλμ μοιάζει με την ανεχνίαστη υπόθεση την οποία επιχειρεί να μεταφέρει στην οθόνη. Εκατοντάδες επεισόδια του τηλεοπτικού Criminal minds θα του έβαζαν χαλαρά τα γυαλιά. 

Διανομή: Spentzos Films 

Στις αίθουσες από 11.07.2024