How I Spent My Summer Vacation - Οι Καλοκαιρινές μου Διακοπές

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2012

Διάρκεια: 95 λεπτά

Είδος: Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Adrian Grunberg

Πρωταγωνιστούν: Mel Gibson, Peter Stormare, Dean Norris, Bob Gunton, Kevin Hernandez, Scott Cohen, Stephanie Lemmelin, Patrick Bauchau, Jesus Ochoa, Sofia Sisniega,Aaron Cohen, Denise Gossett.

Υπόθεση: Ένας εγκληματίας, ο Ντράιβερ, συλλαμβάνεται από τη μεξικανική αστυνομία, όταν προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με ένα αυτοκίνητο γεμάτο κλεμμένα χρήματα. Οδηγείται στην κακόφημη φυλακή El Pueblito και, ενώ κανείς δε γνωρίζει το μέρος όπου κρατείται, τον επισκέπτεται ένας διεφθαρμένος υπάλληλος της Αμερικανικής Πρεσβείας, ο οποίος τον εκβιάζει πως αν δεν του δώσει χρήματα, θα τον παραδώσει στις Αρχές. Παράλληλα, ο Ντράιβερ γνωρίζεται με ένα μικρό φυλακισμένο αγόρι, που του μαθαίνει τους κανόνες επιβίωσης στη φυλακή, αλλά κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

Πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Αργεντίνου στην καταγωγή Άντριαν Γκρούνμπεργκ, ενός έμπειρου second unit σκηνοθέτη ταινιών δράσης που υπήρξε και βοηθός του Μελ Γκίμπσον στο Apocalypto. Καταιγιστική δράση και χορταστικό θέαμα σε ένα Μεξικό πιο εξωτικό και επικίνδυνο από ποτέ. Να σημειωθεί ότι ο Ευρωπαϊκός τίτλος είναι απείρως πιο κατάλληλος για να περιγράψει το κλίμα και το ύφος της ταινίας της οποίας ο δυναμικός πρωταγωνιστής  Μελ Γκίμπσον είναι και παραγωγός και συνεργάζεται και στο σενάριο.

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 15.04.12.


Οι Καλοκαιρινές Μου Διακοπές - trailer (gr subs) από Odeon