Επίσημη Πρεμιέρα για το «Χορεύοντας με την Θύελλα»

Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα στο θέατρο Πειραιώς 131 για την παράσταση «Χορεύοντας με τη θύελλα» την περασμένη Τρίτη, με πλήθος γνωστών και φίλων που απόλαυσαν τον Τάκη Παπαματθαίου και την Γιούλη Ηλιοπούλου που επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι μετά από 10 χρόνια. 

Το νέο ξεκαρδιστικό και γοητευτικό έργο του πολυβραβευμένου Peter Quilter για δύο αντίθετα πλάσματα που προσπαθούν να συνδεθούν σε έναν μοναχικό κόσμο. Η Γιούλη Ηλιοπούλου ερμηνεύει τον ρόλο της θυελλώδους εκκεντρικής τζουντιθ με τον Τάκη Παπαματθαίου στον ρολο του ιδιόρρυθμου μοναδικού Πατρικ. Η Τζούντιθ διακόπτει τη μοναχική ζωή του Πάτρικ όταν εμφανίζεται στην πόρτα του απροσδόκητα κατά τη διάρκεια μιας σφοδρής χιονοθύελλας ψάχνοντας για προμήθειες τροφής. 

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ: ένα έργο για δύο πολύ διαφορετικούς ανθρώπους που προσπαθούν να συνδεθούν για να μην τρελάνουν ο ένας τον άλλον.  Μια συγκινητική και συχνά ξεκαρδιστική ιστορία συντροφικότητας, άφθονου γέλιου και δακρύων, κρασιού, χορού  και πίτσας. Το ξεκαρδιστικό έργο καταπιάνεται με τις ανθρώπινες σχέσεις με κύριο θέμα του  την μοναξιά  του ανθρώπου στην σύγχρονη κοινωνία.

Μέσα από άφθονο γέλιο, ανατρεπτικές καταστάσεις αλλά και στιγμές συγκίνησης, ο συγγραφέας αγγίζει τις ανθρώπινες ψυχές στέλνοντας στους θεατές σημαντικά μηνύματα για την ζωή μας και τη διαχείριση αυτής μέσα στο σύγχρονο κοινωνικό περιβάλλον που συχνά απαξιώνονται τα ανθρώπινα συναισθήματα με αποτέλεσμα την σκληρή ψυχική απομόνωση των ανθρώπων.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Πάτρικ ζει μια αυστηρά μοναχική ζωή και εκπλήσσεται όταν χτυπάει η πόρτα του κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης θύελλας.  Εμφανίζεται σαν άλλη θύελλα η Τζούντιθ, μια εκκεντρική γυναίκα από το διπλανό χωριό, σε αναζήτηση ψωμιού, αυγών και παρέας. Ο Πάτρικ κάνει τα πάντα για να φύγει η απροσδόκητη επισκέπτης όσο πιο  γρήγορα γίνεται. Όταν όμως η καταιγίδα γίνεται πιο ασταθής,  είναι σαφές ότι η Τζούντιθ και ο Πάτρικ είναι υποχρεωμένοι να μείνουν μαζί στο σπίτι ώσπου να κοπάσει η θύελλα. Η τακτοποιημένη ζωή του Πάτρικ στο αυστηρά νοικοκυρεμένο σπίτι του θα ανατραπεί από την θυελλώδη προσωπικότητα της Τζούντιθ. Ξεκαρδιστικές και απρόσμενες καταστάσεις θα αλλάξουν τελικά το τοπίο στις ζωές των δύο μοναχικών ανθρώπων.

Συντελεστές : 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ   ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ

ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ   ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Μετάφραση : ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΑΛΕΟΣ

Σκηνογραφία : ΜΙΧΑΛΗΣ  ΣΔΟΥΓΚΟΣ

Μουσική επένδυση: ALFA RECORDS – ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΣΙΩΤΗ

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΗΝΗ

Κοστούμια: DEAR VIOLET

Ειδικά εφέ : Λεωνίδας Φουντούλης

Ειδικές  κατασκευές : Θοδωρής Τσιμπλάκης

Hair & make up : Νίκος Ζήσης

Φωτισμοί: ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΟΥΝΔΙΑΣ

Δ/νση παραγωγής: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Εκτέλεση Παραγωγής: ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ

ΙΝΦΟ

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 21.ΟΟ Μ.Μ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131

Διάρκεια παράστασης : 90 λεπτά με διάλειμμα

Προπώληση εισιτηρίων : https://www.more.com/theater/xoreuontas-me-tin-thyella/

TRΑILER : https://www.youtube.com/watch?v=OVpNgHmjfao

site: www. texnisgenesis.gr

Facebook: https://www.facebook.com/paidikiskinigioulis/

Τοποθεσία: ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131, Κεραμικός

Πληροφορίες / Κρατήσεις :  210-5248140 /6936323587

Η ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ

 

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΙΤΖΕΛΟ

 

Η ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ