Γιάννης Μπότσης «ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ»

Ο Φάνης και ο Μάνος, δίδυμοι, όμοιοι στην όψη αλλά διαφορετικοί στον χαρακτήρα, έχουν ορκιστεί να μην αφήσουν τίποτα να τους χωρίσει. Ωστόσο ο παθιασμένος έρωτάς τους για την Κάτια θα φέρει την απόλυτη σύγκρουση ανάμεσά τους και θα τους κάνει ορκισμένους εχθρούς.

Όταν όμως κάποιοι θα απαγάγουν την εξάχρονη κόρη του Μάνου και της Κάτιας στο Παρίσι, ο Φάνης θα αναγκαστεί να πάει εκεί για να βοηθήσει στην εξιχνίαση. Φτάνοντας θα αντιμετωπίσει πέρα από τον εχθρικό αδερφό του και τη μοιραία συνάντηση με τη γυναίκα που δεν έπαψε ποτέ να αγαπάει. Ο απαγορευμένος έρωτας ξαναφουντώνει σαν πυρκαγιά, οδηγώντας τους σε μια ισορροπία επικίνδυνη για όλους, ενώ παράλληλα ψάχνοντας για τη μικρή ο ήρωας θα μπει σε μια απρόβλεπτη περιπέτεια σε ένα μαγικό, ερωτικό, πολυπολιτισμικό Παρίσι.

Θα αντιμετωπίσει επώδυνα μυστικά που συνδέονται με την απαγωγή, τα οποία θα αλλάξουν τελείως το τοπίο και όσα γνώριζε για τον αδερφό του αλλά και τη γυναίκα που έχει ερωτευτεί. Και μέσα από τραγικά γεγονότα που τον κυκλώνουν θα βρεθεί μπροστά σε αδιέξοδα και έναν γρίφο που ποτέ δε φαντάστηκε. Θα καταφέρει να τον λύσει εγκαίρως και να σώσει το παιδί; Και πώς θα αλλάξει τη δύσκολη μοίρα που τον συνδέει με τον αδερφό του και την Κάτια; Με τον χρόνο αδυσώπητο αντίπαλο, ο Φάνης θα αναγκαστεί να τολμήσει μια αναπάντεχη υπέρβαση που δε θα αφορά μόνο αυτή την περιπέτεια, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό...

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Γιάννης Μπότσης σπούδασε σκηνοθεσία, σενάριο και δραματουργία στην Αθήνα και στο Παρίσι, με μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στη σχέση λογοτεχνίας και κινηματογράφου.

Σκηνοθέτησε ντοκιμαντέρ, πολιτιστικές εκπομπές, ταινίες μικρού μήκους και μία τηλεοπτική σειρά.

Εργάζεται ως σύμβουλος σεναρίων για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και είναι στέλεχος τηλεοπτικών σταθμών και εταιρειών παραγωγής στον τομέα της μυθοπλασίας. Συνεργάστηκε με την Άννα Αδριανού στα σενάρια έξι τηλεοπτικών σειρών και στις διασκευές δύο θεατρικών έργων.

Έχει γράψει επίσης το μυθιστόρημα Ο Κλέφτης των Μυστικών (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, 2020).