«Με το παράξενο όνομα Κοραμά»: Η υπέρλαμπρη παρουσίαση

«Μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σου πει τι μπορείς ή δεν μπορείς να πετύχεις στη ζωή σου... Όλα τα μπορείς, φτάνει να το θέλεις αλλά και να αντέχεις να πληρώσεις το τίμημα»

Με αυτήν τη βαθυστόχαστη φράση ολοκληρώθηκε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, στο κατάμεστο Θέατρο Κιβωτός, η πολύ επιτυχημένη παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Δούκα  «Με το παράξενο όνομα Κοραμά» που μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Παπαζήση.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες (κλειστοί δρόμοι με τις πορείες στην Αθήνα), η εκδήλωση είχε πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου και τεράστια απήχηση στα ΜΜΕ που κάλυψαν τη βραδιά.

Ήταν μια εκδήλωση που ξέφυγε από τα καθιερωμένα, τόσο με την αμεσότητα και την αλήθεια που είχε να είναι διάχυτη όσο και με την υπέρλαμπρη παρουσίαση, όπου και διάβασαν συγκλονιστικά, μερικά αποσπάσματα οι μοναδικοί ηθοποιοί Πέμη Ζούνη και Γιάννης Στάνκογλου, με συντονιστή τον δημοσιογράφο Νίκο Ελευθερίου και με κεντρικό ομιλητή τον κύριο Ηλία Ροβέρτο Τουλιά, Διδάκτορα Καθηγητή Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Χορηγός της βραδιάς ήταν η εταιρία Kararbo, που χάρισε διάφορα giftbags σε όλους τους παρευρισκόμενους όσο ο συγγραφέας υπέγραφε βιβλία, σε μια μαγική βραδιά που σηματοδότησε την συγγραφική του καριέρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, όπως θα διαπιστώσετε από την παρακάτω φωτογραφική gallery, πλήθος από επώνυμους καλλιτέχνες, ανθρώπους της πολιτικής, αλλά και της μουσικής σκηνής.

Περισσότερα για το βιβλίο στο παρακάτω link

https://www.grandmagazine.gr/el/article/7763/me-to-paraxeno-onoma-korama