Cine Paris: Ξανά μαζί από το καλοκαίρι του 2024

Η CEO του Cinobo τιμάται με Βραβείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας 2023 και ανακοινώνει συνεργασία με τον Στέλιο Χατζηιωάννου (Easy Family of Brands & Stelios Philanthropic Foundation) για τη διαχείριση του προγράμματος του ανανεωμένου θερινού Cine Paris από την προσεχή σεζόν. 

Στο πλαίσιο συμφωνίας ανάμεσα στον Στέλιο Χατζηιωάννου (Easy Family of Brands & Stelios Philanthropic Foundation) και στη CEO του Cinobo Δάφνη Μπεχτσή, ο θερινός κινηματογράφος Cine Paris που βρίσκεται στην ταράτσα του Stelios Foundation Conference Hall, θα επαναλειτουργήσει πλήρως ανακαινισμένος από τη θερινή σεζόν 2024, σε διαχείριση της οικογένειας Μπεχτσή και υπό την επιμέλεια του Cinobo. Το ιστορικό θερινό σινεμά της Πλάκας και αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι των Αθηναίων, περνά σε μια νέα εποχή και πρόκειται να υποδεχθεί ξανά τους θεατές στο κτίριο της οδού Κυδαθηναίων τον Μάιο της ερχόμενης χρονιάς, μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας. Και η ομάδα του Cinobo, η οποία θα βρίσκεται πίσω από το πρόγραμμα του Cine Paris, υπόσχεται να προβάλλει εκεί τις καλύτερες ελληνικές και ξένες, κλασικές και νέες ταινίες της σεζόν, στην ποιότητα ήχου και εικόνας που τους αξίζει. 

Η είδηση για τη διαχείριση του Cine Paris ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στην τελετή απονομής για τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας 2023 όπου η CΕΟ του Cinobo Δάφνη Μπεχτσή απέσπασε το πρώτο βραβείο. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Stelios Foundation Conference Hall - στο ιστορικό κτίριο του Cine Paris, όπου για 14η χρονιά ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου απένειμε τρία βραβεία ύψους €100.000 σε νέους επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών. Οι εταιρείες οι οποίες ξεχώρισαν, προέρχονται από το χώρο της «νέας οικονομίας» και αποτελούν εταιρείες που προσαρμόζονται  στη μεταβαλλόμενη τεχνολογία και τη χρησιμοποιούν για την επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων. 

Η Δάφνη Μπεχτσή δήλωσε για τη βράβευσή της: «Είναι πολύ τιμητικό να βλέπεις τη δουλειά σου και της ομάδας σου να αναγνωρίζεται. Αυτό το βραβείο επικυρώνει όχι μόνο τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση στο όραμά μας, αλλά και το γεγονός ότι το Cinobo είναι κάτι που έλειπε από τους θεατές αυτής της χώρας. Μας δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας: να αποδείξουμε ότι το Cinobo έχει θέση και πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας. Πάμε λοιπόν να κάνουμε το καλύτερο σινεμά προσβάσιμο σε όλους και στο εξωτερικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οικογένειά μου, που είναι πάντα δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι, την Easy Family of Brands, τον Στέλιο Χατζηιωάννου και το Stelios Philanthropic Foundation, που δίνουν έμπνευση και στηρίζουν νέους επιχειρηματίες, και την ομαδάρα του Cinobo που έκανε το Cinobo πραγματικότητα». 

Τέλος, παράλληλα με το Cine Paris, εγκαινιάζεται και μία ακόμη affiliate συνεργασία μεταξύ του easycinema.gr/com.cy και του cinobo.com με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξή τους σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Σχετικά με το Cinobo

Το Cinobo είναι η ελληνική streaming πλατφόρμα και εταιρία διανομής που ειδικεύεται στον ανεξάρτητο και arthouse κινηματογράφο. Ιδρύθηκε το 2020, έχει παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο και όραμά του είναι να φέρει το “μεγάλο σινεμά, σε όλες τις οθόνες”, συγκεντρώνοντας προσεκτικά επιλεγμένο κινηματογραφικό περιεχόμενο από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα που είναι συχνά διάσπαρτο ή και δυσεύρετο. Σήμερα, το Cinobo δίνει πρόσβαση στον μεγαλύτερο κατάλογο ανεξάρτητου κινηματογράφου μέσω μιας εκτενούς επιμελημένης online ταινιοθήκης για όλες τις διαθέσεις. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δυνατή από εφαρμογή σε Smart TV, smartphone και tablet και μέσω του cinobo.com σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για 14 ημέρες και έκτοτε με 8.99€/ μήνα, δίχως μακροχρόνιες δεσμεύσεις, έχει απεριόριστη πρόσβαση σε όλο τον κατάλογο, με δυνατότητα παρακολούθησης από 2 οθόνες ταυτόχρονα και δυνατότητα προβολής εκτός σύνδεσης. 

Επισκεφτείτε το Cinobo στα:

www.cinobo.com | Facebook | Instagram | YouTube | LinkedIn | TikTok