ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ 2023: Η Μεγάλη γιορτή της ομορφιάς

Το GRAND MAGAZINE παρουσιάζει αποκλειστικά στιγμιότυπα από την λαμπερή βραδιά των 33ων Πελοποννησιακών Καλλιστείων !

Ο Τάκης Παπαπαναγιώτου, διοργανωτής του θεσμού εδώ και πάνω από 30 χρόνια, φέτος ξεπέρασε τον εαυτό του, προσφέροντάς μας την καλύτερη διοργάνωση των τελευταίων ετών!

Να θυμίσουμε ότι ανάμεσα στις 11 πανέμορφες φιναλίστ που διαγωνίστηκαν για τον τίτλο της Star Πελοπόννησος 2023, νικήτρια αναδείχθηκε η 18χρονη Μελίνα Βρανσιάν.

Στην κριτική επιτροπή, της οποίας Πρόεδρος ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας Ηλίας Παπαπορφυρίου, συμμετείχαν ο μοναδικός και πάντα απρόβλεπτος στυλιστικά Λάκης Γαβαλάς, ο μελωδικός Γιώργος Γερολυμάτος, η Κρίστη Κρανά, ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης, ο Βαγγέλης Βουγιουκλάκης και ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καλλέργης του οποίου η κομψότητα δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη.

Ήταν μια λαμπερή βραδιά στο πολυτελέστατο Club Hotel Casino Loutraki με παρουσιάστρια την πάντα εντυπωσιακή Πρέσβειρα της Μόδας Μάρα Δαρμουσλή. Μια βραδιά γεμάτη ομορφιά και κέφι με τον Γιώργο Γερολυμάτο, την Άννυ Ξαντινίδου και την Πέρσα Σέργη να ξεσηκώνουν τους προσκεκλημένους με τα τραγούδια τους αλλά και με την μοναδική Ζωζώ Σαπουντζάκη να κλέβει την παράσταση ως Guest Star! Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε και το εκρηκτικό χορευτικό show της Ms.Kathri: η βραβευμένη βασίλισσα της Bachata στην Ελλάδα ξεσήκωσε το κοινό με το χορευτικό ταλέντο της.

Ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες ξεχωρίσαμε παλιότερες γνώριμες του διαγωνισμού όπως την σπάνια εμφανιζόμενη πλέον αλλά πάντα εντυπωσιακή Φαίη Γεωργακοπούλου, την κομψότατη Νάνσυ Λάμπρου αλλά και την πανέμορφη περσινή Μις Πελοπόννησος Άννα Μαρία Πόποβιτς. Αλλά και το ανδρικό φύλο εκπροσωπήθηκε επάξια από τον πάντα λαμπερό Κωνσταντίνο Πανταζώνα, της γνωστής οικογένειας καταστημάτων ένδυσης, που γοήτευσε τον γυναικείο πληθυσμό με την ωραία παρουσία του.

Ξεχωριστή μνεία θα πρέπει να κάνουμε και στον αειθαλή Νίκο Νινιό που δεν σταμάτησε στιγμή, όπως τόσες δεκαετίες εξάλλου, να ασχολείται με την οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία του θεσμού, παρέχοντας με αγάπη όλη του τη γνώση και την εμπειρία στους διοργανωτές.

Παρακάτω στη Gallery θα βρείτε εκατοντάδες στιγμιότυπα της βραδιάς που αιχμαλώτισε ο φακός του δικού μας Νίκου Ζαχαρόπουλου!

Απολαύστε τα…και μείνετε συντονισμένοι στο Grand Magazine της ομορφιάς, της τέχνης και του πολιτισμού!

www.grandmagazine.gr

Facebook: https://www.facebook.com/grandmagazine.gr

Facebook: grand magazine’s official group

Instagram: @grandmagazine.gr

CREDITS

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ : Νίκος Ζαχαρόπουλος

ΚΕΙΜΕΝΟ: Τάσος Ντερτιλής