Anna Maria Popovici

Η Άννα Μαρία γεννήθηκε στην Αθήνα κάποια 14η Φεβρουαρίου. Υδροχόος, με ωροσκόπο Βαλεντίνο και σελήνη στη χαρά του ταξιδιού της ζωής. Από την πανέμορφη Ρουσκόβα στα Ανατολικά Καρπάθια της Ρουμανίας στα σύνορα με την Ουκρανία και από τη μεγαλοπρεπή Κρακοβία μέχρι την πολύβουη Αθήνα των αρχών του 21ου αιώνα, μια διαδρομή που έφερε τον κεραυνοβόλο έρωτα ανάμεσα σε ένα Ρουμάνο και μια Πολωνέζα αλλά και δύο πανέμορφα δίδυμα τον Άνταμ και την Άννα Μαρία. Παιδιά όμορφα όπως η αγάπη που τα έφερε στον κόσμο δεν μπορούσαν παρά να πάρουν το μονοπάτι της ομορφιάς. Αυτό το μονοπάτι που οδήγησε την Άννα Μαρία από το πολυπολιτισμικό σχολείο των Πατησίων στο βάθρο των φετινών Καλλιστείων όπου κέρδισε τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος.

Πριν από τον τίτλο της όμως η Άννα Μαρία είχε ήδη μια τρίχρονη πορεία στην πρωινή τηλεόραση και στις πασαρέλες. Είχε σπουδές μακιγιάζ, παρουσία σε διαφημίσεις, σεμινάρια σχεδίου και μόδας.

Στα 19 της χρόνια, κάνει πολλά σχέδια για το μέλλον: θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο της ομορφιάς, θέλει να προχωρήσει σε διοργάνωση events, να ασχοληθεί με την εστίαση και τη φωτογραφία, να ταξιδέψει. Ο κόσμος είναι υπέροχος και είναι δικός της. Με ένα όρο απαράβατο για την Άννα Μαρία: να επικρατήσει η ειρήνη, να σταματήσει η καταστροφή, να πάψουν να σκοτώνονται αθώοι στην Ουκρανία. Εκεί που η οικογένεια της θρηνεί δικούς της ανθρώπους.

Ο φακός του Grand Magazine προσπάθησε να αιχμαλωτίσει την εκθαμβωτική της παρουσία. Πιστεύουμε ότι τα κατάφερε. Κυρίες και Κύριοι μια εντελώς δική μας Πριγκίπισσα από τα Καρπάθια. Η Άννα Μαρία Πόποβιτς ήρθε για να μείνει.    

Production: "MEDIA WAREHOUSE"

Model: Anna Maria Popovici

Συνέντευξη: Τάσος Ντερτιλής

Φωτογράφος: Νίκος Ζαχαρόπουλος

Make up artist: Anna Maria Popovici

Executive producer: Κωνσταντίνος Πανταζώνας

Assistant producer: Γιώργος Ζαχαρόπουλος

 

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία "PARANOIA" για την χορηγία 

https://www.paranoia-eshop.gr/

 

Eυχαριστούμε θερμά την εταιρία "Pantazonas Fashion Stores" για την χορηγία του μαγιό

https://pantazonas.gr/el/

 

Eυχαριστούμε θερμά τα https://www.kallisteia.gr/  και τον κ.Τάκη Παπαπαναγιώτου.