50 Χρόνια Γιώργος Χατζηνάσιος

Γιώργος Χατζηνάσιος!  50 χρόνια μουσικής ιστορίας! Ο Γιώργος Χατζηνάσιος ένας από τους πλέον σημαντικούς Έλληνες συνθέτες, πιανίστας κύρους, έρχεται απόψε 5 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο για μια μοναδική συναυλία. Με τις συνθέσεις και τα τραγούδια της ζωής του. 

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος από τη σκηνή του Ηρωδείου θα μας οδηγήσει  στο πλούσιο και ενδιαφέρον μουσικό οδοιπορικό της επιτυχημένης πορείας του περνώντας από το κλασσικό στο σύγχρονο ρεπερτόριο και από τις αγαπημένες κλασικές και κινηματογραφικές συνθέσεις του στα υπέροχα τραγούδια του. Με ρομαντισμό και νοσταλγία αλλά και συγκίνηση  και χαρά για μια εξαιρετική βραδιά που θα φέρνει το στίγμα της προσωπικής του διαδρομής.

Τι θα έλεγε ο Γιώργος Χατζηνάσιος για αυτή τη συνάντηση στο Ηρώδειο, με το μεγάλο κοινό του που τον ακολουθεί χρόνια τώρα: « 50 χρόνια πορείας. Είναι μεγάλη χαρά αυτή η γιορτή! Γιατί είναι 50 χρόνια γεμάτα δημιουργία, γεμάτα από σημαντικές συνεργασίες με σπουδαίους ποιητές και στιχουργούς, σπουδαίους τραγουδιστές, μουσικούς και performers. Mια ζωή παρέα με τις νότες και  συνθέσεις για ελληνικές και ξένες ταινίες που θα παίξω στο Ηρώδειο με δυο πιάνα,  μαζί με την κόρη μου η οποία ζει στο εξωτερικό και το καλλιτεχνικό της όνομα είναι Margo Nancyfor.» 

Σε αυτή τη γιορτή θα έχει συνοδοιπόρους εκλεκτούς! Η Βασιλική Καραγιάννη, ο Μανώλης Μητσιάς, η Ελενα Παπαρίζου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος αλλά και οι Σπύρος Κλείσας, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Αγαθή Κοσκινά, Μαίρη Στεφανακίδου θα είναι στο Ηρώδειο.

Special Guest Star ο Μάριος Φραγκούλης    

Guest soloist Margo Nancyfor

Συμμετέχει η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων υπό την Διεύθυνση του Γιάννη Πρωτόπαππα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Μπερή. 

Ο Μανώλης Μητσιάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλούν για τον Γιώργο Χατζηνάσιο. 

Μανώλης Μητσιάς

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος είναι από τους καλύτερους Έλληνες συνθέτες των τελευταίων 50 χρόνων με μεγάλη προσφορά στο λαϊκό τραγούδι και στα μουσικά πράγματα. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που συνεργάστηκα μαζί του. Τραγούδησα μεγάλα δικά του τραγούδια που αγαπήθηκαν και έγιναν επιτυχίες και τραγουδιούνται ακόμη. Κι αυτό γιατί είναι εμπνευσμένα τραγούδια και όχι κατασκευασμένα. 

Έλενα Παπαρίζου

Θυμάμαι πως ερωτεύτηκα για πρώτη φορά τη μουσική του Γιώργου Χατζηνάσιου με το «Καμιά Φορά» της Μαρινέλλας, και σίγουρα δε σταμάτησα ποτέ να τον αγαπάω με το «Συγγνώμη που σ’ αγάπησα πολύ» του Γιάννη Πάριου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα βρεθώ μαζί του επί σκηνής στο Ηρώδειο, στη συναυλία – αφιέρωμα για τα 50 σπουδαία χρόνια του στην ελληνική μουσική. Ανυπομονώ! 

Μάριος Φραγκούλης

Είναι μεγάλη χαρά για μένα να συμμετέχω στη συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου, ενός σπουδαίου Έλληνα συνθέτη με διαχρονική αξία. Θα είμαι παρών, στη μεγάλη αυτή  γιορτή  για να τιμήσω την 50χρονη πορεία του σημαντικού μας δημιουργού τραγουδώντας μέρη από την Ενδεκάτη Εντολή και τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια του Γιώργου Χατζηνάσιου που έχει διακριθεί δικαίως για την πολύ επιτυχημένη του παρουσία στην  ελληνική  μουσική! 

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος είναι για μένα δάσκαλος, εξαιρετικός πιανίστας και μεγάλος συνθέτης.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος είναι η αφετηρία μου στη μουσική πραγματικότητα της Ελλάδας.  Ήμουν ακόμη στο στρατό όταν μου τηλεφώνησε για να συμμετέχω στο σαουντρακ "άγγιγμα ψυχής " μιας μεγάλης τηλεοπτικής σειράς.  Το ομώνυμο τραγούδι και το "Σώμα που ζητάς " έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Δεξιοτέχνης πιανίστας ο Γιώργος Χατζηνάσιος και εξαιρετικός συνθέτης,  μας χάρισε σπουδαίες ορχηστρικές συνθέσεις και διακρίθηκε. Είναι ένας δημιουργός που έγραψε μεγάλα τραγούδια τα οποία

ερμήνευσαν  σημαντικοί τραγουδιστές.   Τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ  και παραμένουν ζωντανά μέσα στο χρόνο.  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ 

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ 2022

ώρα έναρξης: 21.00

 

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

https://www.ticketservices.gr/event/giorgos-hatzinasios-odeio-irodou-attikou/?lang=el

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

Κάτω Διάζωμα

VVIP: 90€

Διακεκριμένη Ζώνη: 70 €

Ζώνη A: 55 €

Ζώνη B: 45 €

Ζώνη Γ: 35 €

 

Άνω Διάζωμα

Ζώνη Δ: 25 €

Ζώνη Ε: 20 €

Ζώνη ΣΤ: 18 €

Ζώνη Ζ: 15 € (περιορισμένη ορατότητα)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

- TICKET SERVICES

- - Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

- - Τηλεφωνικά: 2107234567

- - Online: www.ticketservices.gr

 

Αγορά εισιτηρίων ΑμεΑ με 15€ στο τηλέφωνο 2103221897 (Δευτέρα-Παρασκευή: 10πμ-5μμ)