John Carter - John Carter Ανάμεσα σε δύο κόσμους (3D)

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2012

Διάρκεια:  132 λεπτά

Είδος: Περιπέτεια Επιστημονικής Φαντασίας

Σκηνοθεσία: Andrew Stanton

Πρωταγωνιστούν: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Samantha Morton, Thomas Haden Church, Willem Dafoe, Mark Strong, Ciaran Hinds, Dominic West, James Purefoy, Bryan Cranston, Polly Walker, Darryl Sabara.

Υπόθεση: Ο Τζον Κάρτερ ένας πρώην λοχαγός του αμερικανικού στρατού, κουρασμένος από τον πόλεμο, μεταφέρεται με ανεξήγητο τρόπο στον πλανήτη Άρη (Μπαρσούμ για τους γηγενείς), όπου θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια επικών διαστάσεων διαμάχη μεταξύ των κατοίκων του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων του Ταρς Τάρκας και της σαγηνευτικής Πριγκίπισσας Ντέτζα Θόρις. Σε έναν κόσμο στα πρόθυρα της κατάρρευσης, ο Κάρτερ ανακαλύπτει ξανά την ανθρωπιά του όταν συνειδητοποιεί ότι η επιβίωση του Μπαρσούμ και των κατοίκων του είναι στα χέρια του.

Πριν από 100 χρόνια ένας πρώην λοχαγός του Αμερικανικού Εμφυλίου από τη Βιρτζίνια μεταφέρεται μαγικά στον  Άρη και σαν από μηχανής Θεός καλείται να σώσει τους εξωγήινους κατοίκους του πλανήτη που κινδυνεύουν από αφανισμό. Πρόκειται για το «A Princess of Mars», το μυθιστορηματικό ντεμπούτο του Τζον Κάρτερ, ενός από τους αξέχαστους ήρωες του συγγραφέα Έντγκαρ Ράις Μπάροουζ (Edgar Rice Burroughs), δημιουργού του Ταρζάν. Αρκεί αυτή η πρώτη περιπέτεια για να χαραχτεί στην παγκόσμια κουλτούρα η επική ιστορία του Τζον Κάρτερ και μαζί της μια ολόκληρη μυθολογία  φοβερών και τρομερών εξωγήινων. Ο πλανήτης Άρης βαφτίζεται Μπαρσούμ, οι φυλές των Θαρκ, των Ζοντάνγκα, των Θερν και των Ηλιοπιτών εξάπτουν την φαντασία γενιών και γενιών και ο Τζον Κάρτερ καταλαμβάνει μια θέση στο πάνθεον των ηρώων που συνεχίζουν  μέχρι σήμερα να συγκινούν τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας. Σε πλούσια παραγωγή της  Walt Disney Pictures ένα από τα πιο δημιουργικά μυαλά της Pixar, ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Άντριου Στάντον (Finding Nemo, Toy Story, WALL-E) παρουσιάζει το φαντασμαγορικό του ντεμπούτο στις ταινίες live action. Εντυπωσιακό 3D θέαμα με στοιχεία ηρωικής φαντασίας, Star Wars και Avatar.άχη μεταξύ των κατοίκων του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων του Ταρς Τάρκας και της σαγηνευτικής Πριγκίπισσας Ντέτζα Θόρις. Σε έναν κόσμο στα πρόθυρα της κατάρρευσης, ο Κάρτερ ανακαλύπτει ξανά την ανθρωπιά του όταν συνειδητοποιεί ότι η επιβίωση του Μπαρσούμ και των κατοίκων του είναι στα χέρια του.

Διανομή: Feelgood Entertainment

Στις αίθουσες από 08.03.12.


JOHN  CARTER 3D - OFFICIAL TRAILER από FeelgoodEntertainment