Top Gun Maverick: Έρχεται στις 25 Μαίου 2022

Το sequel που πολλοί ήθελαν αλλά κανείς δεν περίμενε πια ότι θα πραγματοποιηθεί, είναι έτοιμο να σκίσει τους αιθέρες στις 25 Μαϊου! Ο Τομ Κρουζ ανέλαβε προσωπικά την εκπαίδευση του καστ στις πτήσεις και το αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω featurette. 

 

Παρακολουθήστε λοιπόν τη δράση πίσω από τις κάμερες και όσο θαυμάζετε το αποτέλεσμα να θυμάστε ότι ο Τομ Κρουζ κλείνει τα 60 τον προσεχή Ιούλιο! Μια φορά Maverick για πάντα Maverick! 

Η υπόθεση 

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε».

Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξιδεικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ,«Χωρίς Μέτρο»), γιο του εκλιπόντα φίλου του Μάβερικ, Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο.

Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν. 

Σκηνοθέτης είναι ο Τζόζεφ Κοσίνσκι, γνωστός από το θεαματικό Tron Legacy και το Oblivion στο οποίο είχε σκηνοθετήσει ξανά τον Τομ Κρουζ.

 

Το επίσημο trailer