Έλενα Ζησιμοπούλου

Η πανέμορφη Έλενα είναι βέρα Ρουμελιώτισσα, που όσο άριστα γνωρίζει τα μυστικά της μαγειρικής λόγω επαγγέλματος, άλλο τόσο κατέχει τα μυστικά της ομορφιάς. Η συνταγή της είναι απλή και αποτελεσματική: επαγγελματισμός, συνέπεια, αφοσίωση στο στόχο και ...πολύ γυμναστική. Καλωσορίζουμε λοιπόν στις σελίδες του Grand Magazine την Έλενα Ζησιμοπούλου.

Ποιο ήταν το έναυσμα που σε έκανε να θέλεις να ασχοληθείς με το modelling;

Από πολύ μικρή μου φαινόταν ενδιαφέρων αυτός ο χώρος. Η μητέρα μου με είχε πάει σε ένα πρακτορείο από μωρό. Μου άρεσαν πάντα οι φωτογραφίσεις, η μόδα, το μακιγιάζ και οι πασαρέλες οπότε αποφάσισα μετά τις σπουδές μου να αφοσιωθώ σε αυτό που πάντα λάτρευα.

Η φωτογράφηση για το Grand Magazine ήταν η πρώτη σου αποκλειστική φωτογράφηση; Πως ήταν η εμπειρία;

Όχι, έχω ξανακάνει επαγγελματικές φωτογραφίσεις αλλά όχι για περιοδικό. Ήταν πολύ όμορφα, το χάρηκα πάρα πολύ, παρόλες τις δύσκολες συνθήκες που υπήρχαν. Άλλωστε η φωτογράφιση έγινε στον τόπο καταγωγής μου, πώς γίνεται να μην το χαρώ;

Πως είναι η καθημερινότητά σου; Ασχολείσαι επαγγελματικά στο χώρο της ομορφιάς;

Η καθημερινότητα μου ξεκινάει με γυμναστική κάθε πρωί για να μπορώ να διατηρήσω το σώμα μου. Γυμνάζομαι 3 ώρες καθημερινά. Τις απογευματινές ώρες εργάζομαι σε χώρο εστίασης, καθώς έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στην μαγειρική εδώ και 5 χρόνια και εξασκώ το επάγγελμα μου. Ασχολούμαι πλέον επαγγελματικά και με το modelling και συνεργάζομαι με κάποια πρακτορεία.

Θα σκεφτόσουν τυχόν συμμετοχή σε Καλλιστεία ή τηλεοπτικό reality ομορφιάς;

Συμμετείχα φέτος σε καλλιστεία και κέρδισα τον τίτλο της "MISS FITNESS 2021" . Όμορφη εμπειρία, θα ξαναπήγαινα αν μου δινόταν η ευκαιρία. Θα με ενδιέφερε να κάνω και τηλεόραση, είναι ένας πολύ ωραίος χώρος.  Έχω συμμετάσχει σε κάποιες εκπομπές σαν μοντέλο όπως το Glam Wars  και το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Είσαι ενεργή στα social media;

Στις μέρες μας τα social media είναι ιδιαίτερα σημαντικά και δίνουν προβολή. Ειδικά στον χώρο του modelling, αρκετοί αναζητούν το profile σου για να δουν τις δουλειές που έχεις κάνει. Είναι ένα αρκετά καλό μέσο αυτοπροβολής θεωρώ, αρκεί να ξέρεις να το χειρίζεσαι σωστά. Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι ενεργή και να αναρτώ τις επαγγελματικές φωτογραφίες μου για να διατηρώ ένα όμορφο account.

Πως βλέπεις το επαγγελματικό σου μέλλον;

Θα ήθελα να ασχοληθώ με τον χώρο του modelling όσο είμαι μικρή ακόμη και να κάνω όσες περισσότερες δουλειές μπορώ πάνω σε αυτό. Βεβαίως έχω και σαν εναλλακτικό backup την μαγειρική για αργότερα. Στόχος μου στα επόμενα 6 χρόνια είναι να ανοίξω μια δική μου επιχείρηση εστίασης με ένα ιδιαίτερο concept!

Πέρα από την ομορφιά, τι άλλο προσόν νομίζεις ότι χρειάζεται για να έχεις επιτυχία στο χώρο της ομορφιάς;

Να είσαι έξυπνη, ευγενική, φιλότιμη, συνεπής και πάνω απ' όλα προσεκτική. Αν δεν είσαι σωστή επαγγελματίας αργά ή γρήγορα θα φανεί..

Ανάμεσα στο φλερτ και την παρενόχληση πόση απόσταση υπάρχει κατά τη γνώμη σου;

Σίγουρα υπάρχει μεγάλη απόσταση. Όταν μια κοπέλα δέχεται το φλερτ σου θα στο δείξει.

Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ παρενόχληση; Αν ναι, πως αντέδρασες;

Όχι. Ευτυχώς για μένα είμαι αρκετά ξεκάθαρη και το δείχνω αν κάτι με ενοχλεί. Οπότε δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο..

Καριέρα ή οικογένεια; Πως βλέπεις τον εαυτό σου στο μέλλον;

Προς το παρόν θα έλεγα καριέρα. Είμαι αρκετά μικρή ακόμη για να σκεφτώ την οικογένεια. Σίγουρα στο μέλλον θα ήθελα αλλά για τώρα θέλω να αφοσιωθώ στην καριέρα μου.

Production:"MEDIA WAREHOUSE"

Συνέντευξη: Τάσος Ντερτιλής

Φωτογράφος: Νίκος Ζαχαρόπουλος

Styling:  Έλενα Περδικάκη, Κωνσταντίνος Πανταζώνας

Mua & Hair styling: Μάρω Κοκκώνη

Assistant producer: Γιώργος Ζαχαρόπουλος

 

Eυχαριστούμε θερμά την εταιρεία "Pantazonas Fashion Stores" για την χορηγία

https://pantazonas.gr/el/

 

Eυχαριστούμε θερμά την εταιρεία "Elena-Perdrix-Wedding" για την χορηγία

www.facebook.com/ElenaPerdrixWedding