Χριστούγεννα στο Πεδίον του Άρεως

Μήνυμα απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Αθηνών Γιώργος Δημόπουλος για τις εκδηλώσεις της εορταστικής περιόδου.

«Με όχημα τον Πολιτισμό και τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες που θα γεμίσουν το Πεδίον του Άρεως, αναβαθμίζουμε το Κέντρο της Αθήνας και στέλνουμε μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας ότι οι μέρες του νέου έτους θα είναι καλύτερες για όλους μας. Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για να λάμψει το φως των Χριστουγέννων στις καρδιές μας. Για να γεμίσει το Πάρκο μας από παιδικά χαμόγελα. Οι εκδηλώσεις, που με τόση αγάπη ετοίμασε η Περιφέρεια Αττικής, απευθύνονται σε όλους, μικρούς και μεγάλους. Ευτυχισμένο το νέο έτος για εσάς και τις οικογένειές σας. Ας είναι το ξεκίνημα του 2022 αφετηρία μίας δημιουργικής χρονιάς. Χρόνια πολλά!»

Να υπενθυμίσουμε ότι τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου επαναλαμβάνεται η συναυλία της Ασπασίας Στρατηγού και του Βασίλη Κορακάκη. (περισσότερα ΕΔΩ )

Εξάλλου, στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού και κατόπιν σχετικής εντολής του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, οι προγραμματισμένες εορταστικές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα.

Ειδικότερα, οι εκδηλώσεις στο Πεδίον του Άρεως προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και στους περιορισμούς. Συγκεκριμένα, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία συναυλία και εκδήλωση σε ανοιχτό χώρο. Οι παραστάσεις – συναυλίες θα πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο και θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η είσοδος των πολιτών θα  γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού. Για την αποφυγή συνωστισμού προβλέπεται περιορισμός και στον αριθμό των παρευρισκόμενων.