The Black Bachelor: Έτοιμο το επίσημο trailer !

Η αλήθεια είναι ότι το Bachelor είναι το πιο δημοφιλές σήμερα κωμικό franchise της εγχώριας αγοράς, παρά τις ανισότητες μεταξύ των ταινιών και κάποιες υπερβολικά φαρσικές αστοχίες στις επί μέρους πλοκές.

Όμως οι σεναριογράφοι αυτής της 4ης συνέχειας, οι αγαπημένοι μας Σοφία Καζαντζιάν και Μάριος Ιορδάνου, υπόσχονται μια γερή αναβάθμιση σε όλους τους τομείς! Έμπειροι θεατράνθρωποι αλλά και αφοσιωμένοι σινεφίλ και γνώστες των απαιτήσεων της ταινίας είδους έρχονται να προσθέσουν μια καλοδεχούμενη πινελιά μακάβριου χιούμορ, με αναφορές σε ταινίες σταθμούς, και να μας υποσχεθούν ότι «θα τα δούμε όλα» τον Δεκέμβριο! Ένας μήνας ακριβώς μένει και μέχρι τότε παίρνουμε παρακάτω μια γερή γεύση από το επίσημο trailer που μόλις κυκλοφόρησε. Λέτε η εγχώρια κινηματογραφική αγορά να βρήκε το δικό της Scary Movie; Αναμένουμε! 

 

The Black Bachelor 

Ελλάδα 2021 

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος 

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Λευτέρης Ελευθερίου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Τάκης Παπαματθαίου, Ελένη Φιλίνη, Παντελής Καναράκης, Γιάννης ∆ρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν, Κάτια Ταραμπάνκο, Βασίλης Γιακουμάρος και η Κατερίνα Στικούδη. 

Έρχεται στις αίθουσες στις 9 Δεκεμβρίου από την Village Films 

@blackbachelor_movie