Chiara Bianchino

Η Chiara Bianchino είναι ένα κόσμημα made in Italy που λάμπει κάτω από το μεσογειακό ήλιο.

Η Chiara Bianchino, όπως είναι το πλήρες όνομά της, διάσημη Ιταλίδα supermodel με βάση τη Ρώμη, έχει ξεκινήσει ήδη να κατακτά και τον υπόλοιπο κόσμο. Και πώς να μην τον κατακτήσει, όταν έχει πάνω από 800 χιλιάδες followers ως Instagram InfluencerΣτην Ελλάδα τη γνωρίσαμε φέτος το καλοκαίρι, μέσα από τις αισθησιακές φωτογραφήσεις της στα νησιά του Αιγαίου.

Μόλις 25 ετών, με κινηματογραφικές σπουδές που ήδη απέδωσαν τους πρώτους της ρόλους σε σειρές και ταινίες στην Ιταλία, η Chiara καθιερώθηκε ως περιζήτητο μοντέλο τα τελευταία τέσσερα χρόνια: συμμετείχε σε photoshoots, φωτογραφικά events, εργαστήρια, editorials, εκθέσεις, artbooks και διαφημιστικές καμπάνιες.

Η Chiara αγαπάει το modeling γιατί της δίνει τη δυνατότητα έκφρασης, της βγάζει τον αισθησιασμό της προσωπικότητάς της αλλά και της προσφέρει την ευκαιρία να ταξιδέψει στον κόσμο, να γνωρίσει ενδιαφέροντες ανθρώπους και να συνεργαστεί μαζί τους καλλιτεχνικά.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν υπέροχο για την Chiara. Ταξίδεψε στα Ελληνικά νησιά, φωτογραφήθηκε, διασκέδασε, γνώρισε την διάσημη Ελληνική φιλοξενία και γέμισε το portfolio της με πολύτιμες δημιουργικές εμπειρίες. Η Visetti, η εξαιρετική Ελληνική εταιρεία πολυτελών ρολογιών και κοσμημάτων, τη συνόδεψε σε κάθε της βήμα.

To Grand Magazine, το περιοδικό της ομορφιάς, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από τις περιπλανήσεις της πανέμορφης Chiara. Ο φακός του Νίκου Ζαχαρόπουλου την απαθανάτισε σε λαμπερές και αισθησιακές στιγμές, φορώντας το άρωμά της και φυσικά…Visetti.

Ταξιδέψτε και εσείς με την ChiaraB. μέσα από το φακό του GrandMagazine…

 

Production: "MEDIA WAREHOUSE"

Συνέντευξη: Τάσος Ντερτιλής

Φωτογράφος: Νίκος Ζαχαρόπουλος

Styling: Κωνσταντίνος Πανταζώνας

Make up artist: Κατερίνα Μαντοπούλου

Hair stylist: Γεωργία Τζάνετ

 

Eυχαριστούμε θερμά την εταιρία "Visetti" για την χορηγία

https://visetti.com/

Eυχαριστούμε θερμά την εταιρία "Pantazonas Fashion Stores" για την χορηγία

https://pantazonas.gr/el/

Eυχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία το "Calma d'Alma"

 

https://www.facebook.com/CalmaDAlma23