Κωνσταντίνα: Η μεγάλη επιστροφή

 

Πλήθος κόσμου -τηρώντας τα μέτρα- ‘αγκάλιασε’ με τον παλμό και την ενέργεια του την τραγουδίστρια που κατάφερε πάρα τις αναγκαίες λόγω των συνθηκών αποστάσεις, να ενώσει φωνές και ψυχές σε μια νοσταλγική και μαγική βραδιά.                                                                                 

"Από Γλυφάδα Μαρακές" μας ανέβασε " κι ας είπε "Θα φύγω με τους φίλους για Κάιρο", "Στον επόμενο τόνο" ήρθε ανθισμένη "Σαν τριαντάφυλλο" για να κάνει δικό μας "Κι αυτό το βράδυ" μέσα στη "Ζάλη" του καλοκαιριού και να μας αφήσει το δικό της "Σημάδι". Μάλιστα μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν μοιράστηκε τις ‘Θάλασσες’ με το κοινό, όπου η Κωνσταντίνα πλησίασε τον Μάκη Δελαπόρτα και το τραγούδησαν μαζί.

Στο μοναδικό αυτό μουσικό οδοιπορικό, την Κωνσταντίνα συνοδευσαν με τις ξεχωριστές φωνές τους δύο εξαιρετικοί τραγουδιστές, η Τίνα Αλεξοπούλου και ο Γιώργος Χουβαρδάς. Η αέρινη Τίνα Αλεξοπούλου ερμήνευσε επιτυχίες του Μ. Χιώτη και με την Κωνσταντίνα ένωσαν τις φωνές τους ‘Στους Πέντε Ανέμους’ χαρίζοντας στο κοινό μια υπέροχη στιγμή.

Ο Γιώργος Χουβαρδάς με την αισθαντική φωνή του μας ερμήνευσε ‘Ποια νύχτα σ’ έκλεψε’ του Μ.Πλέσσα και με την Κωνσταντίνα σέρβιραν το πιο γλυκόπιοτο "Δηλητήριο"και άλλες επιτυχίες της.

Το πλούσιο και γεμάτο εκπλήξεις συναυλιακό πρόγραμμα της Κωνσταντίνας διανθίστηκε με κυπριακά τραγούδια και αξέχαστες επιτυχίες του Γιώργου Ζαμπέτα που ενθουσίασαν το κοινό!

Το δεμένο και ευφάνταστο πρόγραμμα επιμελήθηκε με την Κωνσταντίνα ο μαέστρος Γιώργος Παγιάτης. Μαζί τους οι: Στέλιος Τζανετής στο μπουζούκι, τον Πόλυ Πελέλη στο μπάσο, τον Νίκο Καρνάβα στα τύμπανα και τον Σπύρο Βλάχο στην ηλεκτρονική και ακουστική κιθάρα. Η παραγωγή είναι της LifeWorks-Productions του Ιωάννη Τρουλλινού.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους  πολλοί καλοί φίλοι και συνάδελφοι.

“Η επαφή με τον κόσμο είναι η κινητήριος δύναμή μου! Ο κόσμος έχει ανάγκη την Τέχνη και η Τέχνη έχει ανάγκη τον κόσμο και επιτέλους σμίγουμε ξανά σε Μια Ελλάδα Φως" δήλωσε η Κωνσταντίνα. 

Το ταξίδι της σε διάφορα μέρη της Ελλάδα μόλις ξεκίνησε!

Φωτογραφίες: Γιώργος Μαρινάκης