Μαριναρισμένα σουβλάκια κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές
Υλικά για 4 μερίδες
4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
1 κίτρινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
Για τη μαρινάδα
1/2 φλ. χυμό πορτοκάλι
1/2 φλ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. μέλι
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
1. Κόψτε το κάθε φιλέτο κοτόπουλο σε 5-6 μικρά κομμάτια και ανακατέψτε τα όλα μαζί σε μπολ με τα υλικά της μαρινάδας. Αφήστε το στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες.
2. Αφαιρέστε τους σπόρους από τις πιπεριές και κόψτε στο ίδιο μέγεθος με το κοτόπουλο. Περάστε το κοτόπουλο στα σουβλάκια εναλλάξ με τις πιπεριές.
3. Ψήστε σε δυνατή σχάρα για περίπου 10-12 λεπτά γυρίζοντάς τα από όλες τις πλευρές.
Hints and Tips
Γαρνίρετε με φρέσκια σαλάτα από σπανάκι, λαχανικά ατμού, λευκό ρύζι και γλυκόξινη σάλτσα κ.α.
Αντικαταστείστε το στήθος κοτόπουλο με 1 κιλό στήθος γαλοπούλας.