Pepi

Η Πέπη κατάγεται από τα Ιωάννινα, ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα. Ασχολείται επαγγελματικά με το modeling  και είναι booking division στο πρακτορείο μοντέλων Elegance. Έχει διακριθεί στο παρελθόν ως Β' Μις Γιανγκ στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και Miss Bikini στο διαγωνισμό Summer Symbol. Αγαπάει τη μουσική, το περπάτημα, τα επιτραπέζια παιχνίδια και τις χειρωνακτικές μικροκατασκευές με κοσμήματα.

 

Ποιος/α είναι ο/η αγαπημένος/η celebrity?

Είναι συνδυασμός ομορφιάς και δραστηριοτήτων. Είμαι θαυμάστρια της Angelina Jolie γιατί εκτός από όμορφη γυναίκα, οι φιλανθρωπικές και γενικότερα οι ιδιαίτερες δραστηριότητές της με εντυπωσιάζουν.

Οι άνδρες σου αρέσουν με κοντό ή μακρύ μαλλί;

Γενικά μου αρέσει ο όγκος στα μαλλιά αλλά δεν είμαι απόλυτη. Ο άνδρας που είμαι σε σχέση αυτή τη στιγμή έχει αρκετά κοντό. Είμαι υπέρ της αρρενωπότητας  η οποία δεν προσδιορίζεται σε μήκος μαλλιού.

Φοβάσαι τα ύψη;

Όχι καθόλου. Μικρή ήμουν αθλήτρια στίβου στο άλμα εις ύψος και πάντα μου άρεσε να κάνω ορειβασία καθισμένη στις κορυφές των βουνών και απολαμβάνοντας την εικόνα. Εννοείτε ότι δεν φοβάμαι τα αεροπλάνα.

Πες μου τρία πράγματα που σε ενοχλούν περισσότερο και γιατί;

Απληστία, εγωκεντρισμός και κοινωνικός ρατσισμός. Το να δίνεις χωρίς να το εκτιμούν, το να μη χορταίνεις με όσα και να έχεις και το να πιστεύεις ότι όλος ο κόσμος τριγυρίζει γύρω από εσένα είναι πράγματα που πραγματικά με ενοχλούν.

Βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο; Δώσε μου αιτιολογία της απάντησής σου.

Το έχω δει και μισογεμάτο και μισοάδειο. Ανάλογα με τη περίσταση και το πόσο με αφορά. Θέλω όμως να έχω μια τάση αισιοδοξίας.

Είσαι καλή στη μαγειρική;

Λόγω του επαγγέλματος ο χρόνος για μαγειρική είναι πολύ περιορισμένος, όμως επειδή θυμάμαι τον εαυτό μου να καταναλώνει αρκετά μεγάλη ποσότητα γρήγορου φαγητού μπήκα σιγά σιγά στη διαδικασία και έμαθα να μαγειρεύω. Από τα σχόλια που παίρνω μάλλον είμαι καλή.

Έχεις παντρευτεί ποτέ;

Όχι ποτέ. Δεν το αποφεύγω αλλά μάλλον δεν έτυχε ακόμα. Είναι μέσα στο πλάνο της ζωής μου και δεν το φοβάμαι καθόλου θέλω να σου πω, απλά θέλω να γίνει από απόλυτο έρωτα. 

Έχεις κάποιο κατοικίδιο που μεγαλώνεις;

Θυμάμαι τον εαυτό μου να μεγαλώνω μαζί με γάτες, οι οποίες είναι τα αγαπημένα μου ζώα.  Αυτή όμως τη περίοδο μεγαλώνω δύο pitbull.

Πιστεύεις ότι τα όνειρα είναι μηνύματα από ένα ανώτερο επίπεδο;

Δεν πιστεύω ότι είναι μηνύματα από ανώτερο επίπεδο όσο από το υποσυνείδητο. Η άποψή μου είναι ότι οι σκέψεις που κάνουμε και οι εικόνες που βλέπουμε μετατρέπονται σε όνειρα.

Πηγαίνεις στην εκκλησία;

Πηγαίνω μόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις και σε μεγάλους θρησκευτικούς εορτασμούς.

Πιστεύεις στην κόλαση;

Όχι με την έννοια του κάτω κόσμου, με καζάνια που βράζουν και φωτιές. Πιστεύω ότι αυτό που ζούμε είναι η κόλαση ή αν θέλεις και ο παράδεισος.

Πιστεύεις ότι ο πρωθυπουργός της χώρας είναι ικανός πρωθυπουργός;

Δεν ξέρω αν πρέπει να απαντήσω. Και το λέω αυτό γιατί δεν θυμάμαι τη χώρα να βρίσκεται σε τέτοια αναστάτωση και αντίδραση. Ικανός πρωθυπουργός είναι αυτός που έχει ως στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία της εκάστοτε χώρας. Μάλλον ο δικός μας είναι ανίκανος.

Ποιο πιστεύεις ότι είναι πιο σημαντικό: να είσαι αρεστή ή να σε σέβονται;

Σίγουρα να σε σέβονται. Είναι πολύ δύσκολο να το πετύχεις και ο μόνος τρόπος να το καταφέρεις είναι να έχεις αληθινό και ντόμπρο χαρακτήρα. Από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι που παρόλο το χαρακτήρα σου δε σε σέβονται αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στην δική τους πλευρά.

 

Photographer: Nick Zacharopoulos

 

Model: Pepi Tseriki

Models Agency: Elegance Models

Hair styling & Make up artist: Thenia Kourti

Εσώρουχα: Hustler - U-shop

Ρούχα: Jet Set - Exclusive Leather Fashion

Location: Alfa Zita Studios

Συνέντευξη: Alfa Zita Team


Ευχαριστούμε το κατάστηματα εσωρούχων U-shop και ενδυμάτων Jet Set - Exclusive Leather Fashion για την χορηγία.

 

U-Shop

Πατησίων 132, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 8832709

 

Jet Set - Exclusive Leather Fashion

Μιαούλη 9, Μοναστηράκι, Αθήνα

Τηλ./Fax: 210-3310660

Elegance Models Agency

Βουτάδων 60, Γκάζι

Τηλέφωνο: 210 3412790